Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
如果得6gb ram嘅話賣$3998就差唔多
三星live chat 話8+128
可喜可賀,不過冇256
其實咩國家有256賣
8+128然後賣$5998
北美,台灣好似有
8GB ram賣$5000頭先ok
岩岩問左豐澤 trade out換n20u
n10+ 256 4100+800
n10+ 512 5000+800
換n20就唔係加800係加1100

想問如果想換n20u,而家是咪好時機
岩岩問左豐澤 trade out換n20u

回收價:
n10+ 256 4100+800
n10+ 512 5000+800
換n20就唔係加800係加1100

想問如果想換n20u,而家是咪好時機
如果你一定要筆嘅話咁你只得N20U揀
其實都係用黎上連登同睇YouTube
但係個120fps好吸引咁
我估$5698送buds+/live
唔要筆嘅話可以揀S20+或者等S20 FE
我估係第一代buds
加尿袋同wireless charging座
2 相簿 右上角有得隱藏
4 用gboard
其實都唔係補好多啫
可以揀唔換
南韓一定有 福利
Buds第一代應該送曬
Samsung 9:3 屎為
同樣情況,但老閪都等s21 今年比粒垃圾990拖衰家,又無2k 120hz又無10bit得ltpo

而且之前支那spec話s21+確定有60定65快充,呢啲先叫升級感呀嘛 同埋而家note都開始拉唔開差距(screen size同spec),咁我願意為5000mah放棄支筆

另外875首次採用x系超大核&內置5g modem都係其中一個因素,更加省電而且性能更強(之前只係a系超頻做超大核),趁a14今年樽頸(聽聞為左5g續航同3層主板散熱,性能提升近年最少),好好享受下新一代5nm嘅性能優勢都好
有冇人同我一樣語音輸入唔識出埋標點符號
s10 比多少少
胃信sales 上次連730 765G 都分唔到
好多間都唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞