Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
ching買咩色
手枕位, 可能我手肥
銅色
買到殼未?有殼可能又正啲
唔覺得隻銅好pink咩
接受到、同埋最後都係用殼乜色都睇唔到
如果fold 2 隻銅跟note 20 ultea隻銅 再深小小色就perfect。 我訂左銅,後尾個個fd都話黑好睇d, 轉左黑
第一代同z flip 己經用過黑色所以我都想轉下色
其實我反而想問你仲用緊3.5唔覺得條線好阻埞咩
smt 9月30訂,今日10月4收到message可以拎機
巴士係上網訂?

我琴日都收到通知可取機,但去到門市話未到
我知啊
所以咪問你唔覺得條線好阻埞咩?
一開始都咁諗,後尾轉左用WF1000-XM3之後就冇再理3.5mm

係我用xm3講電話好差先搵個3.5mm耳機
有冇人試過google pay用唔到,話太快移開,但其實唔係,試過重裝都唔得
連samsung pay都用唔到信用卡...但八達通又無問題
之前都仲用到...係咪壞左
用緊s20
頭痛可能係降噪做成
用啲cheap耳機反而冇事
大家有冇公海個114.114.114.114個問題?
利申裝過支那wechat/淘寶 工作要用避免唔到
#57嗰個咪呢度樓主囉

根本就係部機裝過/裝緊支那apps或者用咗支那router/modem嘅問題
甚至上支那網都可能會改連線設定
我屋企三部港行,一部舊機當後備洗咗冇用過=冇問題,一部本來老豆老母諗住去支那嘅時候俾海關check機用結果冇用過淨係用嚟玩candy crush=冇問題
一部老母用緊,裝咗支那寶同微訊就114.114.114.114

兩部水貨,一部外甥裝到成部都支那game就114.114.114.114
我自己同一型號冇裝支那apps=冇問題

冇事嗰啲條友又扮睇唔到,中咗支那陷阱又唔敢認
想問下邊度有gcam for Z fold 2用下載既link 好多下載完都彈
唔係呀,我去門市訂。
你都係smt? 唔係掛咁樣玩消費者?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞