Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔知係咪因為放完幾日假所以即刻做嘢?
但係你哋係揀門市拎定送貨?可能門市拎快啲?
一係就原廠整 一係就買新機 完

街鋪畀埋啲唔知咩垃圾mon好快又壞
https://namu.wiki/w/갤럭시 S20 FE?from=S20FE

s20fe
LPDDR5 SDRAM, 128 GB UFS 3.1
6.5 inch 2400 x 1080 Infinity-O Display (407 ppi)
用緊s10e留個名諗下換唔換s20fe先
香港三星
256gb PLZ
發夢啦S20+都係得128
如果香港S20 FE出256GB, 會頂死哂S20+, S20
咪又係落自己袋
原本旗艦入得128都已經on9
S20/S20+食水深啲?
就好似唔出S10lite結果A71賣咁耐都仲好賣咁
電話唔知得唔得
我有戴錶就detect到嘅
如果資料重要
搵啲黃手機舖整最基本嘅嘢
著到機backup先再trade咗佢
而家發現samsung pay仲用到,但google pay都係用唔到..
我default set左samsung pay, 但都有enable use open app
有冇人試過Google Pay 用唔到點fix
有冇巴打有用開dex? 打開速成好有問題,根本用唔撚到
有冇D好似windows速成既app介紹?
confirm 咗 8+128

想問下有冇巴打部note 10+影人會delay
其他國家賣晒街香港仲未公佈價錢同開賣日子
我知 之前問過暫時都係得128
所以先要叫下春
大陸可能比人屌得多 出256
有無巴打想收note 20 ultra?
想換機
大部好多
大陸幾多木馬機對手平過佢
$?
我7月中買,所以一定順豐站取貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞