Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
白卡佬又改咗名做「𨶙狗藍們」
近排又係手機台出沒鳩吠
我八達通無問題
credit card就試過delete再加返,都係唔得
N20u 前幾日都係咁
不過得一次就由佢
一定係note 10
除左蘇寧買到s10
其他仲有貨咩
凶宅3998
想問點解呢個bixby routine set唔到自動開飛行模式?
係唔係要另外set一個routine?

編輯
下一步
+
cap漏左張圖 ,佢話唔俾我set飛行模式
睡眠係咪無得set飛行模式?

你會發現差好遠
如果"睡眠"係咩條件嚟,我揾唔到
呢個我係用內置template炸

原本諗住加個飛行模式 點知加唔到
自己set另一個routine,用時間條件 就加到

巴打你冇睡眠條件咩?

直頭冇"上下文"哩行
咁搞笑
我用緊s20
你係咪開咗自訂服務/samsung health之類俾佢record你日常行動
尋日講完頭先啱啱收到個email
s20 price入面間間都冇貨, 仲諗住今日去買
而家可能去大鋪用google pay買 hkd5698
係呀 有用samsung health同自訂服務
巴打講中晒
個"上下文"應該係睇你日常行動去set,點解唔可以飛行model就唔知(可能個"睡眠"嘅觸法條件就係你自己開飛行model)
普通set時間就可以飛行model
有無人fold2八達通用到?我不論直接係samsung pay開一張,或實體卡入一張入去,都係用唔到,拍落去話失效。
samsung係唔係智能到連扮工瞓覺/ 瞓晏覺都detect到,驚睡眠自動開飛行mode 人地就收唔到電話
唔急用 等多幾日返貨好過, 耳機月尾先deadline
大鋪同細鋪差幾舊水
冇開過答你唔到
不過咁短時間應該唔當瞓覺掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞