Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
攪掂
用 apk downloader download 落黎裝攪掂
HSBC d 野真係勁九
s20 機身比較細,單手揸機 手感好好
apk安唔安全㗎
我覺得呢部一跌就GG 好危
呢度有冇巴絲好似我咁 平時淨係用快充15w 叉電? 急住用 先開超快充25w

感覺上咁樣做 好似會無咁傷電池壽命
上網聽講 支那牌個d超快充技術 就真係會傷電
https://www.techbang.com/posts/78954-amd-ryzen-c7-smartphone-soc-specifications-listed
粒gpu就係之前預告同三星搞比exynos嘅gpu? 如果exynos用係手機,然後ryzen用係tab,效能(同埋功耗)應該不得了
重點唔係速度 而係溫度 溫度控制得好100w都唔傷電
可以down個 accubattery睇吓電池溫度 40度以下就唔會傷電
唔明 即係點?
無計
佢個app 20號到而家都無update
老人家唔知新科技
夜啲試
thx
用緊note10 plus
去左試玩note20 ultra, 好似厚身左好多
厚+重+突

有得揀嘅話,想要塑膠/鋁合金版本好過
用過smart switch過apps, 唔知點解部s20一開lihkg就 hang hang地,唔知係咪apk相容性問題

最後uninstall晒,上playstore重新down過 就無事了
官網話耳機送到10月31日
原裝498個個 可企身個個套

點解佢話唔得
whatsapp本身有加密,可能因為咁samsung自己出嘅apps冇去解密whatsapp?
iPhone轉Samsung?
u11+轉過黎,頭都痛鳩埋
以前都無呢個問題
back up 落 sd 卡最快
睇黎要特登去買
經Google Drive backup最易搞
呢個瘋狂fail..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞