Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想問下巴打們知唔知邊到仲有三星S20 粉紅色原廠揭蓋套買?
好多大行(衛記同百記)都沒晒了
買左部s20比老婆,想買埋個套都唔易找
暫時見到豐記網上店,要等3天,但原價$298
收到email 重要等成個月
S10+爆咗moon
過咗保養
問過3叔原廠換moon都會洗埋機data
巴打們有冇邊間街舖推薦呀
唔建議街舖
非原廠除時換走咗塊oled
Sor 又問問題(note20ultra)

你哋有冇人用緊96hz?

電池會比60hz用多咗幾多?
我見xda啲人討論話會好熱,一直都唔敢裝

另外,goodlocks係咪要用vpn連去美國先裝到?
但我幾年前電腦壞之後一直冇電腦
冇得backup d data都唯有街舖
你有冇用Samsung cloud back up?
或者用smart switch 過data 去第二部機先
成100幾gb data過唔到
買cloud囉
電腦又冇cloud又冇後備機又冇
可以點backup
廠整成2000銀, 出邊平成半, 咁舊唔係爆埋汁其實真係唔值得番去
s20終於有9月更新
S10+仲未有
所以先問有冇啲信得過少少嘅街舖
冇得backup下淨係可以揀街舖
已大鋪買5698
跟尿袋 128gb microsd 無線充電
俾少少錢買一個月cloud做backup唔得咩
真係缺錢到咁?
其實係驚有啲data backup之後用唔到
試過有大更完factory restore之後過返啲data落去用唔返
sd card?
上面幾樣都冇
應該唔方會有SD card可以做backup
有用SD card backup咗相同video咖喇
未至於咁乞衣

其實係驚有啲data backup之後用唔到
試過有大更完factory restore之後過返啲data落去用唔返
我指用smart switch入sd card backup
-500 完左
咁捨得?
之前有-$500嗰陣時大鋪賣緊$6098咁上下
所以算係打咗個和
我唔使等,佢一次過寄咗兩個email過嚟,一封係登記已確認,另一封係確認信,佢話可以直接去門市拎得
咁快
S10+ 更新左之後 無左藍芽同時兩個耳機一齊播既功能..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞