Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
本身s20你開120hz一樣無2k
hurt電係因為充果陣過熱
只要避免就無問題
即使邊充邊用都係如上
咁但係你有得揀2k
thx巴打 長知識
同埋唔好成日低過20%先充,好傷電
問左sales話入左好少貨for訂左個班客,現貨可能得一至兩部

利申:前兩日walk in入左手
主要電大 500,其次感覺上平面 mon 較 come玩。

始終使用電話,宜家最消耗,就係呢兩樣。
thanks巴打
如果入s20 會建議去邊啲鋪買? 大鋪定price嗰啲細鋪? 見大細鋪都有galaxy buds plus送, 但細鋪又平幾百咁
今日買咗s20+
痛苦地逐個apps搞返登入之類,然後wtsalp最撚kick手...點搞都回復唔返對話,最仆街係驗證限次數同時間,屌你wtsapp真心廢到極點
尋日巴打介紹 英京/華仁 唔錯
我選擇咗英京,服務真心唔錯,機都似乎無問題

另外佢地尋日比咗個教學
https://m.price.com.hk/news.php?id=13636
想問邊隻套最好用 for fold 2?
想問下宜家 Android 個邊個Instagram 同iOS 分別大唔大 例如影相個啲 想轉會過黎
之前覺得Google d野好方便
而家好講網絡安全真係呢啲位唔好貪方便係真
唔該巴打
想問近幾年旗艦系列係咪都冇aptx tws codec
想換s20fe
但用慣左tws耳機
驚冇依個codec效果差好多
手機乜都有,只係佢自己隻buds無aptx姐,但如果你係三叔手機+buds會行自家ssc,類似aptx adaptive咁,碼率高過標準aptx
用 tab s7+ HSBC 個app 9 月中出左個update 而家話唔support 又update 唔到
可以點攪, 唯有等佢出update???
手機駁手機唔係連登入都過埋咩?
唔大 當然android流暢度會差少少 影相差唔多 但最好用返跟機相機影咗先 因為android 版IG個相機好廢 唔會有後期HDR處理

著重zoom嘅可以買note 20 ultra
唔著重zoom嘅可以考慮s20/s20+/s20fe zoom都好過iPhone 另外1200萬鏡頭比較實用 又平啲
etopia

黃到金
好似送完

check 官網promo
無套 淨係包個膜算數
請問你係邊度包?幾錢?謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞