Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我個部唔係a7, s6.
我個係https://www.samsung.com/hk/tablets/galaxy-tab-a-8-sm-t295/

好似仲差。 有冇人用過lag唔lag...
3+32
唔好玩自己
係 反正係送
買咩送?
遲d大貨到就唔值錢
原來可以咁打video call
S20
點解唔揀buds+
因為人地買俾我 無理由揀三揀四
有囝真好
想請教下, 兒家S20既意思係咪細鋪 5280既機價可以即場唔要隻BUD減500再申請500增值=4280? 諗緊出佢地S20FE..........但想問下S20FE個解鎖係咪都係超聲波? 另外有無清可以俾下意見點簡好, 兒家用緊S10+ 早幾日前後爆晒整晒要$1500但裂位係邊所以仲頂到下, 決定唔到
啲優惠啱啱完哂喇喎
S20細鋪5220
已經冇咗500回贈
唔要Bud+有冇得減減幾多就要睇間鋪
其實部S10+我己經爆左2次MON, 上次爆埋汁整左2000幾, 整到心灰意冷, 咁我都係安心等FE
冇用殼/套?
咁多年慣左裸機果種手感, 講真部野都挨左差唔多年半算係咁
玻璃貼都冇黐?
無啦, 唔用套貼任何貼都好易挑起
咁你買機最好搵間有爆mon保
上網睇note10+係繁體
note10 係殘體字
fe啦 應該5千頭 如果開價太高再考慮s20
各位用z fold2嘅手足有冇咩用後感?

利申:唔係z fold2但想知摺機而家體驗大概係點
25號開始用
用落我又唔覺得部機好重,加埋殼都接受到
雖然大Mon會有個前置鏡頭令到全熒幕睇片畫面上會有一個黑點,但係我自己就覺得睇Netflix同YouTube都唔係太大影響
另外想講下身邊好多女仔都對影相可以喺前面個mon望返自己個樣好新奇
Show個功能嗰時可以順便同佢哋影返張相
真心呢部機拎出嚟真係可以好容易同人打開話題
缺點係有啲app/game仲未做到啱比例嘅全熒幕嚟配合個7.6吋大Mon e.g. ig, pes mobile, call of duty, 可能要再等個技術成熟啲先得
睇到重點係女女好有反應 不過我擔心嘅都係software問題,睇啲外國youtuber講ig直頭兩條大黑邊咁
有冇人會 Note20 Ultra 5G 換 Z Fold2 5G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞