有冇人覺得香港人整啲meme好撚尷尬???

674 回覆
845 Like 2019 Dislike
佢覺得自己恥笑緊人嗰吓癲
揾幾個水準較低就話做得差

高質果d又唔見佢讚下
你講個1/2 已經有overlap啦所以我一開始已經話佢直頭昇華左本身個meme 囉 結果你自己不停講話係「畫蛇添足」逼人認同你唔係個個都咁stubborn 唔識創新嘅

講返轉頭,咩1個idea 2個idea 邊個define 一定要咁用?你呀? 最終咪又係睇受眾,前面幾多人屌你就知

同埋笑你邏輯係冇錯咩100個idea 將任何嘢推到極端實係荒謬,呢啲咪謬誤慢慢自high 啦,meme大師
嘩 好多人屌我喎 但你負評多過我

係昇華定畫蛇添足就見仁見智啦 但不如你出手整個 meme 嚟笑吓先啦
最撚正係又想扮超然清高但又抵唔住頸返入嚟駁嘴 笑到我昇華
Oops 柒咗添 認錯人 你冇被人負評 自膠

但幾時拎你啲作品或者你認可嘅昇華作品嚟睇吓
尾二果個幾好
弱智曱甴又出埋d曱甴腦先明嘅memes
https://lih.kg/geacFS
是但啦 反正連登雙重標準
香港警察就一面倒咁屌 唔屌又俾人話藍絲五毛熱狗
打個香港人旗號就係手足咁護航護到臭
黑警同連登仔整啲meme未又咁上下水平
Oof
第一張唔係meme嚟,講緊鍾聖雄單野
第一張根本唔撚係meme嚟,講緊鍾聖雄單野啊
唔知自己google啦
兒登仔係咪唔睇新聞?一個二個都弱智
咁同我講個template本身有咩關係?
同埋係新聞就唔可以係meme?
借位 想講你第一張根本唔係meme,係串緊鍾聖雄單野
兒登仔請自己睇新聞
大家都係放工 放學整 無錢收架
meme 不嬲冇錢收 九唔撚搭八
傻仔 佢用個 meme format 就係想做 meme 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞