[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
玩到爆粗.

最後一個圈, 閃電, 墨魚, 藍龜, 紅龜, 隔左陣又藍龜, 紅龜.. 玩撚哂

藍龜真係最cheap item. 因為我最快反而有penalty. 點解要設計排包尾最廢個個可以直接影響排第一名表現最好個player??? 就算第一名中藍龜都唔會幫到佢幾多, 只會幫到第二, 三名

呢隻GAME不嬲CASUAL向...唔洗咁認真

冇人叫你急住搶第一
高手場個個都較到自己兩個item都利攻先出擊
唔會俾你有機會由頭帶到落尾, 話之你揸到條路係TA世界第一
善用道具先可以擴大自己優勢

mk一半技術,一半戰術
你第一代玩咩?

三份一技術,三份一戰術,三份一運氣

唔係咁會小人玩
齋賽車邊有咁大眾化

係要玩到爆哂粗先有佢既魅力既
玩到爆粗.

最後一個圈, 閃電, 墨魚, 藍龜, 紅龜, 隔左陣又藍龜, 紅龜.. 玩撚哂

藍龜真係最cheap item. 因為我最快反而有penalty. 點解要設計排包尾最廢個個可以直接影響排第一名表現最好個player??? 就算第一名中藍龜都唔會幫到佢幾多, 只會幫到第二, 三名

冇人叫你急住搶第一
高手場個個都較到自己兩個item都利攻先出擊
唔會俾你有機會由頭帶到落尾, 話之你揸到條路係TA世界第一
善用道具先可以擴大自己優勢

mk一半技術,一半戰術
你第一代玩咩?

三份一技術,三份一戰術,三份一運氣

唔係咁會小人玩
齋賽車邊有咁大眾化

係要玩到爆哂粗先有佢既魅力既

同朋友當面屌
so gay
玩到爆粗.

其實孖車心態上應該係當Party Game 咁玩
我覺得老任就係想將技術好同技術冇咁好嘅玩家拉近
唔使下下都係技術好嘅必然會贏
如果係一隻正常仿真度高嘅真實賽車Game
技術好嘅玩家會好容易長勝
點先贏到電腦 想拎金軚
有無人用軚盤玩?

想問點解我regional connect 唔到既

無人理佢,已經秒經到屌都廢事

咁大個人,碟飯已經放到面前,仲要人餵埋,餵個個都唔好意思啦係咪

咁大個人,碟飯已經放到面前,仲要人餵埋,餵個個都唔好意思啦係咪

文盲真係好慘
等我做下好心幫下佢
https://lihkg.com/thread/225140/page/1?ref=android
Oh to

https://t.me/joinchat/AAAAAEDzmxS8y8eJfmLOmQ

馬賽漂移 約戰交流區 (利申唔係我開的)
O

文盲真係好慘
等我做下好心幫下佢
https://lihkg.com/thread/225140/page/1?ref=android

唔該晒,我見第一頁冇q&a所以冇爬文,唔好意思
lm
玩到爆粗.

馬車新手,打左廿個鐘到150cc全三星
我覺得有藍龜好合理,我打咁多場只係得一場出過三次藍,其他通常1-2藍
中藍龜其實唔係扣好多時間,同紅龜差唔多,而且藍龜今集加左道具可以防,200cc仲可以衝埋線隻藍龜射唔到,對同fd打技術差距大既比賽時好需要,以前3DS網聚玩MK7成日有個巴打撚到成班人30秒衝唔到線完game。
今集最大問題係npc ai進步左同埋多左飛,識hold道具,見你拎茹係手唔會射你龜射第2個人,加上今集好多飛位,中藍龜跌落街回歸慢先係覺得藍龜影響比賽要點。

以前一直有專登退後變第2等人食藍龜(今集變左等埋一齊食),拎茹加速避藍龜既方法,除左呢兩點之外,仲有了解場地好重要,有加速板既場地其實唔少,見到人射左藍龜就行外線搵有加速板既路線,就算中完都可以好快加返速上去。

同埋我覺得刪左wiiu既扭屎忽加速抵讚,太多技術性既野反而令d輕度玩家棄game

文盲真係好慘
等我做下好心幫下佢

辛鳩苦你
想問兩個道具個時 可唔可以換第二個道具用先
想問兩個道具個時 可唔可以換第二個道具用先

No
cheeseland好難玩

埋尾留菇shortcut直接飛去衝線

我都係死呢條賽道多
打150cc/mirror/200cc冇一次係可以一take第一
獲撚獲都係電腦埋尾爆菇行shortcut絕殺

TA更加唔駛講, 個STAFF又係識玩兼熟路

我都係埋尾負碌贏 200cc會撞到起點塊牌
玩到爆粗.

無錯,online 成日見金人,銀人都係唔可以攞第一
玩到爆粗.

馬車新手,打左廿個鐘到150cc全三星
我覺得有藍龜好合理,我打咁多場只係得一場出過三次藍,其他通常1-2藍
中藍龜其實唔係扣好多時間,同紅龜差唔多,而且藍龜今集加左道具可以防,200cc仲可以衝埋線隻藍龜射唔到,對同fd打技術差距大既比賽時好需要,以前3DS網聚玩MK7成日有個巴打撚到成班人30秒衝唔到線完game。
今集最大問題係npc ai進步左同埋多左飛,識hold道具,見你拎茹係手唔會射你龜射第2個人,加上今集好多飛位,中藍龜跌落街回歸慢先係覺得藍龜影響比賽要點。

以前一直有專登退後變第2等人食藍龜(今集變左等埋一齊食),拎茹加速避藍龜既方法,除左呢兩點之外,仲有了解場地好重要,有加速板既場地其實唔少,見到人射左藍龜就行外線搵有加速板既路線,就算中完都可以好快加返速上去。

同埋我覺得刪左wiiu既扭屎忽加速抵讚,太多技術性既野反而令d輕度玩家棄game

一路睇一路諗咩係
原來係
想買卂弓對joycon 最平幾錢?
孖車有冇得3個朋友一齊入啲唔識既房間play?
又或者我入左某間房,拉朋友一齊玩?
搵極好似都冇
想問下飄移係禁R制一下定要全程禁實?
我禁一下好似冇乜反應又唔見出火
禁實又好似好慢
而家200cc長期被電腦屌打

禁實
用飄移唔係因為快 1.有得擦火加速 2.飄移能行最速路徑
我上次玩MK已經係NDS時代
次次甩尾都忍唔住左右chok
我上次玩MK已經係NDS時代
次次甩尾都忍唔住左右chok

其實而家都要左右chok 調整入彎角度位置
而且chok左會快啲入下一個階段咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞