[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
全三星 傻撚咗 點配車
篠田幾時代表香港出戰世界賽
篠田幾時代表香港出戰世界賽

有無巴打用手把玩
會玩玩下左面粒姑會唔受控制,重新開過又無野
到依家都未試過
有無巴打用手把玩
會玩玩下左面粒姑會唔受控制,重新開過又無野
到依家都未試過

好閒事,重新配對搞掂
有無巴打開房玩?
200cc其實係咪唔駛太多飄移,似返真渣車多啲?
利申:玩過一次200cc,第一個彎位諗住飄移,點知已經散左埋牆,唔敢再開
有邊架車好用
有邊架車好用

自己組合
個人認為控制 同 加速 比速度重要
呢度有無人主攻online??
我屌,又係三場第一,一場第二
想問有無得先組隊再出擊 想同fd一齊排街場 次次都要睇彩數鬥逼
打左成百場街場都未贏過第一

如果見你嗰批d 對手既水準高
出返去再同另一批打啦
有時會差好遠

我而家3千幾
有時一入係對d 3~5000 既對手
實力太接近 好難升
玩哂150cc TA都唔見有金車軚
睇黎要玩埋200cc
睇黎要玩埋200cc

你唔係爆晒咩

原來只係俾解放ITEM遮住左未SHOW出黎

金車軚打TA贏哂150cc staff鬼車就ok
睇黎要玩埋200cc

你唔係爆晒咩

講緊TA mode

5X定8X場得一場第2,幾場第3
1200分左右

5X定8X場得一場第2,幾場第3
1200分左右

想贏既話玩熟堆賽道先
好撚ON9,早幾日FB MESSAGE CSL投訴手機WIFI玩唔到 SWITCH聯機。

岩岩有個人打黎跟進問題,問隻GAME叫咩名,佢話要落TICKET跟進。
咁我就話「馬里奧賽車8豪華版」,之後佢問「係咪普通版就無問題」
好撚ON9,早幾日FB MESSAGE CSL投訴手機WIFI玩唔到 SWITCH聯機。

岩岩有個人打黎跟進問題,問隻GAME叫咩名,佢話要落TICKET跟進。
咁我就話「馬里奧賽車8豪華版」,之後佢問「係咪普通版就無問題」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞