[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔係好明飄移動 禁左r1 左面洗唔洗chok 左右 照控制就得?

要向左轉彎,㩒個左制同時㩒實個r,就會進入飄移狀態,之後㩒嘅左右只係微調轉左彎嘅角度,一直㩒住左都一樣會刷出黃火/紫火,唔需要chok左右
唔係好明飄移動 禁左r1 左面洗唔洗chok 左右 照控制就得?

要向左轉彎,㩒個左制同時㩒實個r,就會進入飄移狀態,之後㩒嘅左右只係微調轉左彎嘅角度,一直㩒住左都一樣會刷出黃火/紫火,唔需要chok左右

我頭先試 我見chok好似易上黃同紫火
我禁左幾秒都未出
飛機場 降落傘要點用? 一定飛落街既
有冇得熄左自動導航,好煩
電腦自帶倒後鏡真係好撚ON9
有冇得熄左自動導航,好煩

熄左係咁飛落街
當你食左第一野,之後就會有5,6野射落你度

電腦就係咁醒目

電腦就係咁醒目

200cc

電腦就係咁醒目

200cc

電腦識shortcut

電腦就係咁醒目

200cc

150CC都撞到你仆街啦

電腦就係咁醒目

200cc

50cc都死

電腦就係咁醒目

200cc

150我全三星

電腦就係咁醒目

200cc

150我全三星

有冇心得

第一變第十

電腦就係咁醒目

200cc

150我全三星

有冇心得

無,練多d
我上網一樣比人抛離

電腦就係咁醒目

200cc

150我全三星

有冇心得

無,練多d
我上網一樣比人抛離

200cc爭三個course就全三星
rainbow road系列都痴撚線
[quote]200cc爭三個course就全三星
rainbow road系列都痴撚線[/quote
]
全部都2星 永遠有一場係拎唔到第一
隻game 好細緻
沙漠果關車轆會污糟左
之後中途落水,會洗返乾淨😂
想問下咁多位巴位 add 咗 friend 之後點開場玩?
我想 create room 嗰陣佢咁彈句 You can't create a room because you don't have any registered friends
你地而家有冇用MOUNT玩
想問下咁多位巴位 add 咗 friend 之後點開場玩?
我想 create room 嗰陣佢咁彈句 You can't create a room because you don't have any registered friends

而家又好似開到場啦
有無把打 add. 我一齊玩

SW-0400-1116-2742
求加fd 子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞