[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
係咪應該單機解下車先 online成日輸

順便練熟D路先啦

正常要熟路先打online啦

無錯
所以我一開始都用左小小時間開ta mode
摸路摸車既屬性
之後玩story / online 都好d
轉彎唔係好掂
想問想用架易d轉彎ga車係睇handling定grip邊項?
無追post 想問下有無得一機幾個人玩?畫面會點介

兩人 左右
三至四人 十字

一開2又得 一開4又得 睇你幾多人玩

兩人 左右
三至四人 十字

手提Or TV mode 都得
轉彎唔係好掂
想問想用架易d轉彎ga車係睇handling定grip邊項?

有冇人解答

兩人 左右
三至四人 十字

手提Or TV mode 都得

200cc易玩左

過幾日去出機先
轉彎唔係好掂

有冇人解答

why not both
想問下如果local 打:

有三部主機,5對joy con

Wifi出唔到街。

最多可以幾多人一齊玩?

冇追post~~一開始就已經可以用所有款既 人、車、車軚 同 翼?
咁呢d 配件係咪只係外表上唔同,實際上有冇分別?
想問下如果local 打:

有三部主機,5對joy con

Wifi出唔到街。

最多可以幾多人一齊玩?

你有多啲人可考慮 1機4打 1 機4打 1機2打 咁
睇過q&a但係仍然係上唔到網玩
想問清楚個程序

1) https://accounts.nintendo.com
係呢度轉地區做日本/US

2) 之後咩語言都ok

就係咁多?
角色會唔會影響性能?
角色會唔會影響性能?

分三種重量
重量會影響

Mii算中間?
想問清楚個程序

1) https://accounts.nintendo.com

2) 之後咩語言都ok

就係咁多?

唔明d咩
想問清楚個程序

2) 之後咩語言都ok

就係咁多?

Yes
改左啲野我覺得易明啲
唔OK的話用返原本啦

不過揾左幾個source都話金mario無限你用銀mario打200cc

即係只要全金200cc 就unlock ?
我未玩哂呀sorry
有無巴打知道?
要即刻改q&a

攞咗金mario表示唔洗一定要用銀嚟玩

要咩條件呀請問巴打
全金盃就ok?

金盃同三星有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞