[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想問下係咪支援駁電視,1機4人玩(2對joy)

唔駁都得
https://www.youtube.com/watch?v=S_4CvDy-Z3Y
How Mario Kart 8 Deluxe's Double Item Boxes Subtly Change the Game
咩年代呀 仲玩mario kart😂😂😂

咪係😂

打機呢啲小朋友玩意

PS4 switch全部都應邀扔晒落垃圾筒囉

咩年代呀 仲上連登😂😂😂
新手一問

上網打,點樣同朋友一齊入同一間房?
定係得tournament可以?
新手一問

一個入左街場, 另一個係FD LIST度入
想知auto accelerate 開咗有咩好處壞處?
Drift 出火:是㩒實R,定狂㩒R?
Drift 出火:是㩒實R,定狂㩒R?

前者
新手一問

一個入左街場, 另一個係FD LIST度入

一個入左,成日都full左另一個入唔到

無得收油橆得brake
好處,手指無咁辛苦
未試過攞online 第一名 明明同fd玩我最勁

無得收油橆得brake
好處,手指無咁辛苦

好處:唔飛街
壞處:有d short cut入唔到,無得chok紫火

無得收油橆得brake
好處,手指無咁辛苦

你果個係自動導航
自動加速禁b都收到油架
新手一問,點先開到林克架馬形電單車?

尋日啱啱拎左 要600 coins

無得收油橆得brake
好處,手指無咁辛苦

你果個係自動導航
自動加速禁b都收到油架

唔識英文,梳
未試過攞online 第一名 明明同fd玩我最勁

會唔會係你班fd....
除咗Gold Mario 之後其他果啲盃全部清哂金盃有無隱藏野?

千四coin表示未抽得中

係邊個位抽?

抽?依隻game都有野抽

抽?依隻game都有野抽

每儲夠一定數量入揀parts位就會隨機抽一件parts

岩岩1450coin就抽中左林克馬車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞