[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
GOLD MARIO 有限要用SLIVER MARIO #1 200CC咩
GOLD MARIO 有限要用SLIVER MARIO #1 200CC咩

有限架咩

金盃就得

有限架咩

佢上面寫要
紫火要熄 防飛街
顯示 "香港"方法
1P 用日/美 ac
2P 用香港 ac, 2P會顯示香港, 但無旗

...都係等開港ser算
有無人可以講解一下揀車個到
按完 - / +
個3個野係咩
按完 - / +
個3個野係咩

左邊係自動導航, 中間係體感轉向, 右邊係自動俾油
Q & A
1. 仲有無蛇行(chok 火)?
Switch 版本已經無蛇行,請自行搵最佳入灣路線

2. 點先有紫火?
熄左個自動駕駛(揀車嗰頁,禁+/-,喺車下面有三格仔)

3. 點unlock 車/碌/翼?
打Story Mode/ Battle / Online 等等,只要喺遊戲中收集到coins ,而coins 累積到一定數目就會unlock

4. 有無隱藏人?
有。Gold Mario! 用Silver Mario玩200cc 打哂Story 就會unlock ( 唔肯定係咪要全金盃定全三星)

5. Online 可以轉Hong Kong 未?
未,繼續做住架仔先

6. 點可以起步有小噴射?
喺count down 3 2 1 既時候,數到2 你就禁實油門就可以有小噴射,如果同時禁埋「前」制會更快。

7. 點避藍龜?
方法係有,不過你認命啦

大家可以修改,或者添加
唔好下下發火啦
大家自己人

Q & A
1. 仲有無蛇行(chok 火)?
Switch 版本已經無蛇行,請自行搵最佳入灣路線

2. 點先有紫火?
熄左個自動駕駛(揀車嗰頁,禁+/-,喺車下面有三格仔)

3. 點unlock 車/碌/翼?
打Story Mode/ Battle / Online 等等,只要喺遊戲中收集到coins ,而coins 累積到一定數目就會unlock

4. 有無隱藏人?
有。Gold Mario! 用Silver Mario玩200cc 打哂Story 就會unlock ( 唔肯定係咪要全金盃定全三星)

5. Online 可以轉Hong Kong 未?
未,繼續做住架仔先

6. 點可以起步有小噴射?
喺count down 3 2 1 既時候,數到2 你就禁實油門就可以有小噴射,如果同時禁埋「前」制會更快。

7. 點避藍龜?
方法係有,不過你認命啦

大家可以修改,或者添加
唔好下下發火啦
大家自己人

無撚用的
zelda post都有q and a一樣問問問

有限架咩

佢上面寫要

http://www.eurogamer.net/articles/2017-03-10-mario-kart-8-deluxe-has-a-new-unlockable-character-for-beating-its-hardest-difficulty

Mario Kart 8 Deluxe for Nintendo Switch includes a special unlockable character if you beat all tracks on its hardest 200cc difficulty. Introducing... Gold Mario
X田一定係識自動導航同自動俾油 再開體感玩
X田一定係識自動導航同自動俾油 再開體感玩

其實battle mode比想像中好玩
玩捉都幾正
X田一定係熄自動導航同自動俾油 再開體感玩

打錯字
玩捉都幾正

E個最好玩
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?
玩捉都幾正

E個最好玩

按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

唔駛
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

係,比賽自動同你向前
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

係,比賽自動同你向前

無得brake 同後波
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

係,比賽自動同你向前

無得brake 同後波

姐係3個可以關哂佢
咁點解聽D人講有得唔飛出街
係咪就係自動導航?
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

係,比賽自動同你向前

係咪唔會自動減速架?
係既話都ok喎

不過起步使唔使禁?
按完 - / +
個3個野係咩

自動比油?
姐係連制都唔駛去襟?

係,比賽自動同你向前

無得brake 同後波

姐係3個可以關哂佢
咁點解聽D人講有得唔飛出街
係咪就係自動導航?

自動導航咪唔會飛出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞