[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
係咪要解鎖啲車件先?

跟返WiiU版係儲coins開車,應該online打都可以儲

請問師兄喺邊到開到啲車?[/size=3]之前冇玩WiiU

佢儲到指定coins就彈個訊息開左車(正確D講係parts),咁就自動解唔洗話去shop買果D

Thx 巴打
其實架車 車轆會唔會影響性能?
定只係造型

你砌車果陣禁一下「+」制咪睇到性能囉

Sor冇睇到
2個道具有冇得用第2個先?
Btw開自動駕駛同轉灣 咁係咪姐係唔洗玩

我試過無得開第2個先…
自動駕駛同轉彎,如果你咩都唔做
佢會走到最外邊先轉彎
你可以開哂然後自己只係入彎同出道具

仲有可以出火

我一開波就熄哂佢
要整定 q&a 係第一頁lu

解車 係咪同 wii 個mariokart8 一樣?
我見d 2000分人用藍色車
我未有

我未有

利伸
我好似390coins 呀上次
唔肯定

我未有

我遲啲整,要集合啲問題
定只係造型

Sor冇睇到

我試過無得開第2個先…
佢會走到最外邊先轉彎

仲有可以出火

我一開波就熄哂佢

邊度熄
留名
留名
點解係咁漂都係得兩段火
點解係咁漂都係得兩段火

你開左防飛街
入Pause menu熄左佢
有冇巴打知wireless play 係咪1部機最多2條友玩

yes

順帶一提,如果面連單機兩人
手制只可以用pro或者單joycon
唔可以用孖joycon

但係之前話兩個人連online,無得用孖joycon係誤報

thx 巴打們
點解係咁漂都係得兩段火

你開左防飛街
入Pause menu熄左佢

得左 巴打 唔該
定只係造型

Sor冇睇到

我試過無得開第2個先…
佢會走到最外邊先轉彎

仲有可以出火

我一開波就熄哂佢

邊度熄

1)單機遊戲開+停左隻game就熄(+同埋R)
2)連機可以係揀場果陣,再開Y轉車果陣+睇性能果陣熄
想問 簡車 set menu 個R 解咩

Sor冇睇到

我試過無得開第2個先…
佢會走到最外邊先轉彎

仲有可以出火

我一開波就熄哂佢

邊度熄

1)單機遊戲開+停左隻game就熄(+同埋R)
2)連機可以係揀場果陣,再開Y轉車果陣+睇性能果陣熄

唔該巴打
成日斷線
我都係星期五先連安心啲
From Nintendo NA

偷跑online唔驚比人block?

我正常途徑買game, 俾足錢。

撚知你偷跑
想問 簡車 set menu 個R 解咩

L自動駕駛 Y體感 R自動加速
偷跑online唔驚比人block?

我正常途徑買game, 俾足錢。

撚知你偷跑

想問下駄盤正唔正,想入手

擦火真扭到手軟

擦火真扭到手軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞