[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想做下統計
巴打們你地用緊鈦盤玩定用返joy con玩?

joy con
想做下統計
巴打們你地用緊鈦盤玩定用返joy con玩?

Joy con用stick
想問下唔上網 駁電視最多幾多人玩? 想買番黎同屋企人玩下,唔洗下下同老母打麻雀
第一次打蛋杯,條mute city 賽道難睇到爆,成日以為果度有路點知跌左出街
想問下個setting 係邊
為左馬車買左Pro制
買左lu
屌佢老味,玩 150cc,次次一到最尾個彎就俾電腦藍龜紅龜輪住嚟姦,跟住就由第一跌到落第四/五

屌佢老味,玩 150cc,次次一到最尾個彎就俾電腦藍龜紅龜輪住嚟姦,跟住就由第一跌到落第四/五

一定要拖一條街先嬴,除非好好運

我差最右下o個條未三星150cc

留返龜同蕉,最後一圈特登墮後幾名搏下藍龜,冇藍龜就用綠龜或者蕉係衝線前個彎貼埋去跣頭車,我150CC幾鋪都係咁贏
想問下係咪有熟練度呢樣野?
即係專玩果架車/果個人物會升?
同埋D關果3粒星點升?
同埋升高個RANK有咩用?打ONLINE就升到?
同埋D關果3粒星點升?

個人能力係會升(實體)
四條賽道令1st咪可以三星

200cc難庿一定好變態
點解入親d 場都開左波要等,一係就彈場
同埋D關果3粒星點升?

個人能力係會升(實體)

明白
但升RANK有咩用
同埋D關果3粒星點升?

個人能力係會升(實體)

明白
但升RANK有咩用

online 唔知
三星係實力o既水準
200cc 三星o個d 真係超快
同埋條蕉/龜放係後面係咪一定要禁實L先得
有無得禁完就自己定係後面

我反而個條第一個三星
想問下架車係(飛行模式)時,有時路中心有d類似障礙物既野,撞到後會轉身。請問有冇特別的?
想問下架車係(飛行模式)時,有時路中心有d類似障礙物既野,撞到後會轉身。請問有冇特別的?

加速用

我反而個條第一個三星

濕滑o既司機好難
同埋D關果3粒星點升?

個人能力係會升(實體)

明白
但升RANK有咩用

online 唔知
三星係實力o既水準
200cc 三星o個d 真係超快

RANKING不嬲打J用....不過而家個MATCHING 8XX-35XX都會一齊玩~其實冇咩意思
有啲路有跳台跳起之後會開翼
但下低一樣有路可以行
如果唔計有分叉路同障礙物
行平路快啲定飛過去快啲?

(簡直係麥林號同火鳥X嘅比較 )
唔係好明飄移動 禁左r1 左面洗唔洗chok 左右 照控制就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞