[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人知點用GAME COINS UNLOCK野???
定係拎到某個COINS數會自動UNLOCK

自動

Online拎個d coins要去番單機畫面先解到
有冇人知點用GAME COINS UNLOCK野???
定係拎到某個COINS數會自動UNLOCK

自動

THANKS
咁打多陣單機MODE先...我打150CC都打唔到三星
個MIRROR又係咩MODE黎
仲有我想問用軑係咪難玩D
有冇人知果D SKILL有邊個係實用...我淨係識甩火

lihkg2 開返自動加油得唔得

㩒到手痛
想問做架仔玩馬車即係點
即係開個日本nintendo acc開隻game先網上連到線???

sorry岩岩買機差緊電想一陣快d有得玩問定先

yes
想問做架仔玩馬車即係點
即係開個日本nintendo acc開隻game先網上連到線???

即係叫你ACC地區唔好SET做香港...要日本
如果唔係玩唔到ONLINE同埋ESHOP

㩒到手痛

自動加油用軑一定要用...如果唔係禁死人
lihkg2已經夠數 有無其他多人玩場
佢個battle mode 好玩過race 好多
好心開個無限制場
想問做架仔玩馬車即係點

大家只好做住日本人打住先
(港eshop 唔開都唔知係咪因為國旗問題)
lihkg2已經夠數 有無其他多人玩場

但玩緊唔齊12個

好 照join 分數唔緊要
小弟超新手
我爬左文架啦
但我想問下呢
Online同人玩係預設左200cc?
定隨機?
同朋友玩只可以禁friend開房自私玩定可以一齊玩world wide
裸求教我
想問做架仔玩馬車即係點

無得打住先 到轉港服但你解鎖既車都會留係日服
有冇場?
想問做架仔玩馬車即係點

無得打住先 到轉港服但你解鎖既車都會留係日服

咁你要打online就要用日本account 黎玩架啦, 除非你single play 港ac, online play 就日ac
online打有無得邀fd又同街外人打

試下你入完 街場 叫你個fd 入online menu-> friends-> 你

試下你入完 街場 叫你個fd 入online menu-> friends-> 你

入親街場長期full
岩岩同fd試左幾獲先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞