[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

開咗咩?

1星就夠

我***晒
成日臨衝線先俾人連擊

開咗咩?

金車
第一次玩200cc
三甲不了
第一次玩200cc
三甲不入
中一次龜身邊一堆車經過
150cc全金
點解仲未有金mario
150cc全金
點解仲未有金mario

追下po先再問點解
150cc全金
點解仲未有金mario

追下po先再問點解

上圖有已經有答案
再講多次D金色嘢點開:

金色MARIO:200cc全部一星或以上 / 總分排第一,唔洗全三星
金色車身:MIRROR同200cc全部一星或以上 / 總分排第一
金色車軚:贏晒150cc計時賽嘅staff
金色滑翔翼:有5000 coins
https://www.youtube.com/watch?v=HVE9skrtc08
再講多次D金色嘢點開:

金色MARIO:200cc全部一星或以上 / 總分排第一,唔洗全三星
金色車身:MIRROR同200cc全部一星或以上 / 總分排第一
金色車軚:贏晒150cc計時賽嘅staff
金色滑翔翼:有5000 coins
https://www.youtube.com/watch?v=HVE9skrtc08

金車mirror全一星就得
Thank you
冇爬文
想問有冇得online同fd兩個人 一齊入街場玩?
搵過唔覺有。得兩條友加電腦咁玩好悶...
x田有無戰勝ghost教學
冇爬文

好似要一個個入先得
冇爬文

好似要一個個入先得

咁即係要撞啦
我唔知點解連唔到上網同人玩 佢話unable to connect to the other user's console
有無巴打可以救下我 好想玩
Baby Park真係好好玩
我唔知點解連唔到上網同人玩 佢話unable to connect to the other user's console

試多幾次
係咪4場有3場第一先有1*

試多幾次

我NAT得C 關唔關事
Baby Park真係好好玩

最中意baby park 見到即揀
頭12round keep係第3 4算
係咪4場有3場第一先有1*

54分會有

試多幾次

我NAT得C 關唔關事

nat b都連唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞