[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
玩到好火,想儲3星,電腦獲獲都第三個圈墨魚+閃電(唔知叫乜,全場縮細個道具)+藍龜紅龜

藍龜基本上必中,有喇叭又肯定比閃電清哂

獲獲都係咁輸,勁On9
玩到好火,想儲3星,電腦獲獲都第三個圈墨魚+閃電(唔知叫乜,全場縮細個道具)+藍龜紅龜

獲獲都係咁輸,勁On9

200cc?正常
玩過以前o既都知
combo o黎

獲獲都係咁輸,勁On9

200cc?正常
玩過以前o既都知
combo o黎

依個問題我覺得150cc/mirror嚴重d
200cc一方面電腦都有時會衝落街(特別係rainbow road)
另一方面臨尾想嚟combo都已經衝線
就算重玩都會快點完
200cc唔好做咁多多餘既甩尾都夠贏

獲獲都係咁輸,勁On9

200cc?正常
玩過以前o既都知
combo o黎

200cc一方面電腦都有時會衝落街(特別係rainbow road)
就算重玩都會快點完

但150cc只要帶頭,唔多自炒就贏(已全三星)
200cc其實我未開始,準備試
想問下大家點解我用滑翔傘飛個陣成日趺落街
例如sunshine city 臨終點最後個個要飛既位
想問下大家點解我用滑翔傘飛個陣成日趺落街
例如sunshine city 臨終點最後個個要飛既位

飛緊o個陣你可以操作,自己試下
200cc其實係睇最後一個圈

獲獲都係咁輸,勁On9

200cc?正常
玩過以前o既都知
combo o黎

就算重玩都會快點完

但150cc只要帶頭,唔多自炒就贏(已全三星)
200cc其實我未開始,準備試

150cc真係易 200cc我都3星唔到 因為我太廢
請問online點熄防跌?
請問online點熄防跌?

首先要睇間房有無禁止
200cc其實係睇最後一個圈

係睇最後一個箱電腦食咩item
有藍龜而你唔夠快衝終點都可以收皮
有冇香港人的online room?
想問巴打邊度多amiibo 賣?
想問下一台機想兩個人打
買多對jaycon會唔會揸得舒服啲啲,一隻好似好唔好手感

一機雙打唔可以一對joycon一個player

練定單joycon啦
好易慣

駁電視好似可以用兩對joycon 雙打
tablet mode 就唔得

搞掂 跟住落黎打STAFF TA
篠田

搞掂 跟住落黎打STAFF TA

軚盤有冇必要買?
唔知有無old news
原來紅色箱黃色喇叭用咗會地震兩野果件item 可以震走藍龜
唔怪得排頭位都仲會抽到佢
軚盤有冇必要買?

打ONLINE MODE D人都唔會用軚玩
軚盤有冇必要買?

貪新鮮同用黎合家歡

弧高地認真玩都係手掣就手

嘩你唔講真係唔知

嘩你唔講真係唔知

原來可以咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞