[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
個個都-3-
突然多咗好多人
點上網打?

main menu有得揀

佢話我個國家/地區玩唔到online

求救

要用 電腦轉acct

有無人join ?

有無教學
我試過唔係好識整
i have little bit nervous.
今集個rainbow road唔難玩既
個操控真係同nds 太唔同
無得蛇行 唔緊要
d 轉向奇奇怪怪咁
夾岩車好重要
速度好似次要
轉向好影響表現

係咪開左自動駕駛模式 佢會幫你減速

岩岩玩既時候唔知佢有呢樣野
跌唔到落街 佢有時會幫你揀行左右
之後熄左係好好多
有得紫火
不過操控都仲有d 奇怪

好睇架車,有d車真係唔太慣,我覺得綿羊仔幾好甩
偷跑連機會唔會比人BAN ACC
而家唔敢將部機連上網
而家唔敢將部機連上網

好多人上網玩
而家唔敢將部機連上網

好多人上網玩

我個FD話老任有前科,BAN過偷跑AC,搞到我唔敢上網

online 對戰真係好high
有無d 咩車推介
要好甩尾 有速度 唔慢 幾快 既
其實架車 車轆會唔會影響性能?
定只係造型
定只係造型

你砌車果陣禁一下「+」制咪睇到性能囉
定只係造型

Sor冇睇到
2個道具有冇得用第2個先?
Btw開自動駕駛同轉灣 咁係咪姐係唔洗玩
定只係造型

Sor冇睇到

我試過無得開第2個先…
自動駕駛同轉彎,如果你咩都唔做
佢會走到最外邊先轉彎
你可以開哂然後自己只係入彎同出道具
定只係造型

Sor冇睇到

我試過無得開第2個先…
自動駕駛同轉彎,如果你咩都唔做
佢會走到最外邊先轉彎
你可以開哂然後自己只係入彎同出道具

仲有可以出火
係咪要解鎖啲車件先?
係咪要解鎖啲車件先?

跟返WiiU版係儲coins開車,應該online打都可以儲
係咪要解鎖啲車件先?

跟返WiiU版係儲coins開車,應該online打都可以儲

請問師兄喺邊到開到啲車?[/size=3]之前冇玩WiiU
係咪要解鎖啲車件先?

請問師兄喺邊到開到啲車?[/size=3]之前冇玩WiiU

佢儲到指定coins就彈個訊息開左車(正確D講係parts),咁就自動解唔洗話去shop買果D
有冇巴打知wireless play 係咪1部機最多2條友玩
有冇巴打知wireless play 係咪1部機最多2條友玩

yes
lm

yes

順帶一提,如果面連單機兩人
手制只可以用pro或者單joycon
唔可以用孖joycon

但係之前話兩個人連online,無得用孖joycon係誤報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞