[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
今日應該好多新機主

fb group一堆戇鳩問d超級戇鳩問題

有冇例子?
剛入手...想問下邊度有得睇返MK既技巧?
好多年前玩過,已經唔記得哂..

扭屎忽延長BOOST都冇埋, 仲想有咩技巧

即係無左直路飄移喇?

其實咁先真正回歸孖寶好玩嘅地方,鬥入靚線

上面張圖係wii u?
Mario kart我淨係玩過nds
佢淨係呢個版本先冇得chok火定之前個版本都冇左

唔答,驚自爆

屌 問親野個個都咁答
今日應該好多新機主

有冇例子?

電視都唔撚識插
今日應該好多新機主

有冇例子?

電視都唔撚識插

人類GE智慧
有無巴打開個wts/tg群約戰媽車
今日應該好多新機主

有冇例子?

電視都唔撚識插

好撚多古怪問題
有人冇插HDMI
有人冇插火牛
有人唔識駁WIFI

明明大大個FORUM係度晚晚開大會又唔撚見你玩

係都要開小圈子谷做乜撚?
有冇巴打明白嗰種同囡囡玩馬車...
佢次次都拎唔過第5..(幾次第10)
然後自己求其玩唔Chok火 唔飄移
中幾次龜 仲要特登跳落街都每個場拎第1
然後囡囡嬲撚左既感覺.....

i know that feel

明明大大個FORUM係度晚晚開大會又唔撚見你玩

係都要開小圈子谷做乜撚?

佢地上FACEBOOK咪得
呢個post 好似批鬥大會咁
大家巴打一齊開心打機都咁

有巴打問chok 火
又即刻會有人爆哂粗叫佢返去玩nds

冷靜d 討論啦

有巴打問chok 火

冷靜d 討論啦

其實係屌佢地冇爬文就問問問
剛入手...想問下邊度有得睇返MK既技巧?
好多年前玩過,已經唔記得哂..

扭屎忽延長BOOST都冇埋, 仲想有咩技巧

即係無左直路飄移喇?

其實咁先真正回歸孖寶好玩嘅地方,鬥入靚線

我認同架
所以我覺得最好玩既mariokart 都係nds 版本
真正分到技術高低

不過呢集係大眾化d 既
唔太識玩既 都可以跟到

有巴打問chok 火

冷靜d 討論啦

其實係屌佢地冇爬文就問問問

所以我地都可以預備d q&a 放係第一頁
林肯架電單車點unlock?

林肯

薩爾達傳說
杯下面個三粒星咩意思?

求解答

嗰個杯已經全部第一/60分
杯下面個三粒星咩意思?

求解答

嗰個杯已經全部第一/60分

有冇人幫手試下咩條件下60分會冇3星
新手今晚join你地一齊玩

林肯

薩爾達傳說

總統都亂入mario kart

林肯

薩爾達傳說

好似要全部車都試過3星先有林肯

林肯

薩爾達傳說

好似要全部車都試過3星先有林肯

Q & A
1. 仲有無蛇行(chok 火)?
Switch 版本已經無蛇行,請自行搵最佳入灣路線

2. 點先有紫火?
熄左個自動駕駛(揀車嗰頁,禁+/-,喺車下面有三格仔)

3. 點unlock 車/碌/翼?
打Story Mode/ Battle / Online 等等,只要喺遊戲中收集到coins ,而coins 累積到一定數目就會unlock

4. 有無隱藏人?
有。Gold Mario! 用Silver Mario玩200cc 打哂Story 就會unlock ( 唔肯定係咪要全金盃定全三星)

5. Online 可以轉Hong Kong 未?
未,繼續做住架仔先

6. 點可以起步有小噴射?
喺count down 3 2 1 既時候,數到2 你就禁實油門就可以有小噴射,如果同時禁埋「前」制會更快。

7. 點避藍龜?
方法係有,不過你認命啦

大家可以修改,或者添加
唔好下下發火啦
大家自己人
Q & A

2. 點先有紫火?

打Story Mode/ Battle / Online 等等,只要喺遊戲中收集到coins ,而coins 累積到一定數目就會unlock

4. 有無隱藏人?
有。Gold Mario! 用Silver Mario玩200cc 打哂Story 就會unlock ( 唔肯定係咪要全金盃定全三星)

未,繼續做住架仔先

喺count down 3 2 1 既時候,數到2 你就禁實油門就可以有小噴射,如果同時禁埋「前」制會更快。

7. 點避藍龜?
方法係有,不過你認命啦

大家可以修改,或者添加
唔好下下發火啦
大家自己人

Q & A

2. 點先有紫火?

4. 有無隱藏人?

未,繼續做住架仔先

7. 點避藍龜?
方法係有,不過你認命啦

大家可以修改,或者添加
唔好下下發火啦
大家自己人

係咪姐係metal mario
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞