陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike

Jessica搞乜

Jessica 人緣咁差架咩

jessica同yanny fd嘛
一開始兩個姊妹相稱

但點解aka有follow yanny但唔follow Jessica?

係Jessica同aka+ heidi唔妥而互相無fol
同埋Heidi單方面無fol yanny

以為jessica個樣咁無殺傷力會同個個都好好相處添。

其實係從來都冇fol過定unfol左?
應該之前有㗎喎
不過unfol左大鑊啲

我剩係留意到heidi今年二月生日,個個成員都有post相喺ig tag佢祝佢生日快樂,heidi個個都有回唯獨是無回yanny
一齊去旅行有無source?
一齊去旅行有無source?

你睇佢兩個ig la

Jessica 人緣咁差架咩

jessica同yanny fd嘛
一開始兩個姊妹相稱

但點解aka有follow yanny但唔follow Jessica?

係Jessica同aka+ heidi唔妥而互相無fol
同埋Heidi單方面無fol yanny

以為jessica個樣咁無殺傷力會同個個都好好相處添。

其實係從來都冇fol過定unfol左?
應該之前有㗎喎
不過unfol左大鑊啲

有,heidi六日前嗰個古裝廣告Jessica仲有喺佢個post留言。依家就unfol左

尋日yanny個限時影哂成隊5個
年幾前見過y同人游水,游完之後一齊返屋企

利申睇到y三點式加白tee,同佢露咗岀黎既半個屎忽,差d就咁射岀黎

利申睇到y三點式加白tee,同佢露咗岀黎既半個屎忽,差d就咁射岀黎

係邊到

會所黎
浸完熱水塊面紅卜卜好撚正
其實唔肯定係咪就係同陳考威
Cher 同yanny 都 follow哂全部
Aka > yanny , heidi, cher
Heidi > aka , cher
jessica> yanny , cher

正常做藝人都要扮下野啦, 仲要係同團, 應該真係有D野

係邊到

會所黎

何文田?

係邊到

會所黎

何文田?

咁上下啦

係邊到

會所黎

何文田?

咁上下啦

咁咪行咗好耐

係邊到

會所黎

何文田?

咁上下啦

咁咪行咗好耐

鄧鏡波附近果個屋苑?

係邊到

會所黎

俾各位巴打睇吓陳考威係咩樣

左邊嗰位

其實樣有d似,同埋我記得都幾高大

左邊嗰位

唔通同時食兩個最尾heidi 退出?
唔通同時食兩個最尾heidi 退出?

係離隊
佢地今日又玩得幾開心咁
不過都係jess cher y小圈子咁

分開左兩個圈子咁

其實一直都分左,任何時候,任何活動,五個齊人就會分

左邊嗰位

如果幾高我諗真係陳考威

好撚樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞