陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
Jessica先扮野 佢ig到又冇啦啦打d有骨野 人地兩個不和關佢鬼事 係要加把口 知佢unfollow 左Heidi 同aka但平時d片仲係到懶fd攬頭攬頸就覺得好嘔心
利伸之前幾中意yanny

Jessica好撚煩

呢個真 八婆格 其他人都無做得咁肉酸
演唱會個look係正既
今日GU個活動冇Heidi真係好可惜

出咗去睇,得三個人,冇野好睇

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

諗住去睇佢地點樣扮野 點知二缺一

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

得Y+C+J可以有咩花生食

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

其實GU之前都已經預告咗今日個活動,只係得Yanny+Cher+Jess

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

仲有訪問可以睇,睇點樣死撐

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

其實GU之前都已經預告咗今日個活動,只係得Yanny+Cher+Jess

Jessica先扮野 佢ig到又冇啦啦打d有骨野 人地兩個不和關佢鬼事 係要加把口 知佢unfollow 左Heidi 同aka但平時d片仲係到懶fd攬頭攬頸就覺得好嘔心
利伸之前幾中意yanny

Jessica好撚煩

呢個真 八婆格 其他人都無做得咁肉酸

一睇jess就知係八婆feel啦

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

仲有訪問可以睇,睇點樣死撐

想睇五人訪問

原來仲有人去SG啲活動
利申前fans

唔好玩啦 點會冇
黑色西裝時期開始迷欣
呢兩個禮拜突然覺得佢好陌生...
Heidi住荃灣 久唔久見到佢

無見過喎

女神不是隨便咁易見
Heidi住荃灣 久唔久見到佢

無見過喎

女神不是隨便咁易見

每日連登都見到
Jessica坦言因她們在一年多前曾經嗌大交:「其實都係網民講我先記得大家unfollow咗呢件事,係因為嗌交嘅,個原因好無聊㗎,係為咗請人食咩菜而嗌交,但好快冇事。冇follow番係因為尷尬,好似好瘀咁,但我覺得有冇follow唔係咁大件事,我識打佢哋個名,都會睇佢哋啲嘢同留言。」
廿幾歲人會因為個無聊原因嗌大交而unfollow?
作都作好啲啦,求其hea下就算
自己講完出嚟覺唔覺老尷架?
廿幾歲人會因為個無聊原因嗌大交而unfollow?
作都作好啲啦,求其hea下就算
自己講完出嚟覺唔覺老尷架?

不過JESSICA的確好耐都無FOLLOW HEIDI WOR.
至少印象中前年荃灣倒數都無. 唔知中間點. UNFOLLOW唔係呢排既事.
一天都光哂
原因已經清楚哂
多謝大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞