陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
Oncc真係好撚垃圾 依家講緊Yanny同陳考威,講緊佢地unfollow,無啦啦拖Heidi上枱,爆人同時裝高層乜乜柒柒,又要冇證據,做乜撚野啫
Jessica回應得仲 又話嗌大交,但又話個原因無聊,咁啫係點 當比你過到骨,咁Aka同你互相unfollow又點解釋,又係因為唔知食乜菜呀
一天都光哂
原因已經清楚哂
多謝大家

你解釋下你同時裝高層發生咩事
一天都光哂
原因已經清楚哂
多謝大家

無同高層 有事發生
只係朋友關係
Jessica坦言因她們在一年多前曾經嗌大交:「其實都係網民講我先記得大家unfollow咗呢件事,係因為嗌交嘅,個原因好無聊㗎,係為咗請人食咩菜而嗌交,但好快冇事。冇follow番係因為尷尬,好似好瘀咁,但我覺得有冇follow唔係咁大件事,我識打佢哋個名,都會睇佢哋啲嘢同留言。」

請人食咩菜 小學生?
班死忠點諗
係咪信食飯就係Unfollow原因

係唔信佢地會內訌,unfollow係禁錯制
一天都光哂
原因已經清楚哂
多謝大家

無同高層 有事發生
只係朋友關係

班死忠點諗

我以前加入佢哋fans club
好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
你咁死撐爛撐只會柒到爆同埋淪為JC搞大活動嘅水魚
再利申:預左俾人屌
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

點樣唔理智
想知多啲
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

請問有邊一樣係唔理智?
有邊一次嘅活動係令你覺得做咗水魚?
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

點樣唔理智
想知多啲

咪就係真係信佢哋好和諧呀
好義無反顧咁樣支持佢哋囉
你當熱狗死忠同民建聯咁睇就得

咁你點睇5位成員
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

班人分裂到咁就算數啦
一個人有正常生活係唔會有呢啲無謂鬥爭

有得見就算
鐘意一個
其他就可以留意
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

呢位巴打 願聞其詳
FC內部發生過啲咩事?
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

點樣唔理智
想知多啲

咪就係真係信佢哋好和諧呀
好義無反顧咁樣支持佢哋囉
你當熱狗死忠同民建聯咁睇就得

就算佢地唔和諧都可以支持架
鐘意其中一個嘅 咪照支持自己鐘意嗰個囉
一天都光哂
原因已經清楚哂
多謝大家

無同高層 有事發生
只係朋友關係

我順手提吓首歌
唔好諗錯
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

呢位巴打 願聞其詳
FC內部發生過啲咩事?

一班小學雞的嘈交
你都見過了
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

呢位巴打 願聞其詳
FC內部發生過啲咩事?

一班小學雞的嘈交
你都見過了

客觀啲講,無論SG又好, 邊個星嘅fc都好,都一定有機會發生衝突or是非,或者你唔鍾意嘅人,問題只係在於自己點樣應對
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

呢位巴打 願聞其詳
FC內部發生過啲咩事?

一班小學雞的嘈交
你都見過了

客觀啲講,無論SG又好, 邊個星嘅fc都好,都一定有機會發生衝突or是非,或者有你唔鍾意嘅人,問題只係在於自己點樣應對
班死忠點諗

好明白佢哋嗰種唔理智
不過勸仲追緊嘅朋友
到今時今日好覺醒啦
我講嘅係事實

FC內部可能仲精彩

呢位巴打 願聞其詳
FC內部發生過啲咩事?

一班小學雞的嘈交
你都見過了

嘈交呢啲度度都有㗎啦
講到淨係佢地FC先有咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞