陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
條仔咩樣先

死柒頭

死臭鳩
佢好討我厭
屌你老母
Yanny其實好唔好啪
啱啱睇左睇,Heidi 無fol Yanny同Jessica
Jessica 無fol Aka同Heidi
Aka 無fol jessica

Yanny同 Cheronna 都fol曬全部

Cher最無嘢

我都覺佢性格應該係5個入面最好 但佢好似同tvb班姐仔熟啲 即係m club嗰班

咁佢係同佢地拍mclub fd 梗係熟啦
我都覺吳嘉熙性格幾好
想知點解heidi成日比人invite去d fashion show又勁多名牌又同啲有錢人圈子玩
佢係咪本身好有錢?定背後有人...

唔使講到咁白既

我紅咪多人搵我出fashion show囉
Heidi ig story

佢地有睇post ?

絲打黎架佢

你嗌我
啱啱睇左睇,Heidi 無fol Yanny同Jessica

Cher最無嘢

我都覺佢性格應該係5個入面最好 但佢好似同tvb班姐仔熟啲 即係m club嗰班

我都覺吳嘉熙性格幾好

我嘅意思係佢好似癡埋m club嗰班玩多過同sg班成員玩
Yanny其實好唔好啪

波都無 呢d女好睇唔好屌
想知點解heidi成日比人invite去d fashion show又勁多名牌又同啲有錢人圈子玩

唔使講到咁白既

Heidi以前讀時裝同埋五個入面的確係佢最識著衫加上佢又最紅。

Jessica搞乜

Jessica 人緣咁差架咩

jessica同yanny fd嘛
一開始兩個姊妹相稱

但點解aka有follow yanny但唔follow Jessica?
Yanny其實好唔好啪

用碌鳩鞭打佢塊西面
Yanny其實好唔好啪

用碌鳩鞭打佢塊西面

鞭鳩埋heidi塊面

Cher最無嘢

我都覺吳嘉熙性格幾好

m club班人玩得放D又係蒲妹,自己班隊員唔啱玩,佢本身又係世界女,同好多人都好易玩得埋
但其實再睇返啲舊片,唔知邊年坐摩天輪分開坐之後互爆,同埋Jam kitchen,係睇得到有D嘢

唔使講到咁白既

我紅咪多人搵我出fashion show囉

Cher最無嘢

我都覺吳嘉熙性格幾好

m club班人玩得放D又係蒲妹,自己班隊員唔啱玩,佢本身又係世界女,同好多人都好易玩得埋
但其實再睇返啲舊片,唔知邊年坐摩天輪分開坐之後互爆,同埋Jam kitchen,係睇得到有D嘢

Link?
佢地今日有活動
有人喺ig問得即係佢地都實會諗定點對應啦⋯⋯
官方答案,yanny:係成班朋友一齊去旅行.
heidi: 從來無同過陳考威拍拖,係好朋友,監製
之後其他幾位成員幫話齊齊話好dry無拖拍..
今年super girls咁靜,heidi同aka又簽電影公司,係咪準備拆伙?
Yanny其實好唔好啪

用碌鳩鞭打佢塊西面

鞭鳩埋heidi塊面

鞭你老味啊鞭

Cher最無嘢

我都覺吳嘉熙性格幾好

求摩天輪link

https://youtu.be/owxk5YwUkgc
摩天輪link

https://youtu.be/z2mihEx7bpA
Jam kitchen link

其實做樣follow吓費事惹人揣測都唔做
真係有d失策

Yanny其實好唔好啪

用碌鳩鞭打佢塊西面

鞭鳩埋heidi塊面

鞭你老味啊鞭

一路大大力插一路欣賞佢地忍住唔嗌扮西面嗰樣

BTW好想奶埋閪
個組合叫sugar girls? 搵唔到圖既?
係香港好紅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞