陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
yanny...不了
Heidi大贏家
冰山美人
好慘呀heidi
要幾狠心先做得出食姐妹ex
咁黑妹同c all star on9仔係咩玩法? 之前post IG
咁黑妹同c all star on9仔係咩玩法? 之前post IG

愚人節呀,嗰個係一齊拍mv扮情侶
Heidi唔使為gc呢啲仆街仔而傷心

煉獄健身室
https://youtu.be/pFRMZid8Olw

幾乎搞散SG,gc正一打靶仔

煉獄健身室

幾好聽喎

煉獄健身室

幾好聽喎

係㗎 我覺得新嗰幾首佢最好聽
煉獄健身室>別消失
Jessica先扮野 佢ig到又冇啦啦打d有骨野 人地兩個不和關佢鬼事 係要加把口 知佢unfollow 左Heidi 同aka但平時d片仲係到懶fd攬頭攬頸就覺得好嘔心
利伸之前幾中意yanny
Jessica先扮野 佢ig到又冇啦啦打d有骨野 人地兩個不和關佢鬼事 係要加把口 知佢unfollow 左Heidi 同aka但平時d片仲係到懶fd攬頭攬頸就覺得好嘔心

你個名

你個名

呢個po可以召集到好多熟面口嘅人入嚟
哇上埋報等散
女子組合因為爭仔而不和都幾新鮮
竟然為仔唔要前途

你個名

呢個po可以召集到好多熟面口嘅人入嚟

個新聞
哇上埋報等散
竟然為仔唔要前途

可能咁樣上一上報仲多人識仲紅
我一直覺得yanny世界第一
自從知佢食團友ex後
對佢嘅好感值跌到仆街
依家純覺得靚 無乜好感
自從知佢食團友ex後
對佢嘅好感值跌到仆街
依家純覺得靚 無乜好感

就算人地分開左都應該唔會同人走埋啦
人品可能有問題
哇上埋報等散
竟然為仔唔要前途

係yanny唔要前途啫,heidi一直都努力工作
仲有佢兩個面對記者提問個反應都差好遠,一個沉默,一個滔滔不絕。
自從知佢食團友ex後
對佢嘅好感值跌到仆街
依家純覺得靚 無乜好感

有問題嗰個係GC
上左報之後解散味更濃,依家係要heidi解話點解unfollow
上左報之後解散味更濃,依家係要heidi解話點解unfollow

唔駛解都知啦,heidi睬佢都傻,記者問佢都cut線啦
不如問下jeasica點解unfollow aka同heidi好過啦
自從知佢食團友ex後
對佢嘅好感值跌到仆街
依家純覺得靚 無乜好感

有問題嗰個係GC

一隻手拍唔響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞