陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
想知佢地幾個女仔點相處多啲
Heidi同yanny不和,咁其他人又點

成日覺得yanny jess cherb係一個圈子
aka heidi係另一個圈子

我都覺
見heidi同aka喺ig互動多啲,其他人我無留意,因為我鍾意heidi

Yanny Jess Cher依家都冇咁fd 分開玩啦
Jess唔想理Yanny咁
反而Heidi Aka係真感情
咁heidi同yanny有無不和

有呀 Heidi冇follow Yanny IG

係喎

係喎佢連jessica 都無follow
肯定不和喇
之前最鍾意yanny
不過自從知道yanny同陳考威一齊去旅行
就無咁鍾意佢

我都係反而留意多左Heidi

人地ig post埋你生日連follow都唔follow人

咁Heidi都有佢o既難處o既 不過太出面啦
REAL?

冇人想係真
係都唔出奇啦
sg都開始年紀大
女團本身唔易經營/賺錢

陳考威係有錢仔黎
努力含有錢仔條撚
唔知Yanny技術好D定Heidi技術好D呢

heidi喇,明知自己冇波仲唔其他地方搭救咩
我都好奇怪無人留意佢地單野 ,上次去美國仲一齊睇nba,連去兩個trip 爽死啦,邊估到yanny會中意陳考威 推上報未呀
如果記者當面問 個時應該幾好睇
係都唔出奇啦
sg都開始年紀大
女團本身唔易經營/賺錢

陳考威係有錢仔黎
努力含有錢仔條撚

仲諗住yanny會比較正氣
mola mola
係都唔出奇啦
sg都開始年紀大
女團本身唔易經營/賺錢

陳考威係有錢仔黎
努力含有錢仔條撚

mola mola

唔覺佢正氣,似扮野多啲,又話自己鍾意毒男
我都好奇怪無人留意佢地單野 ,上次去美國仲一齊睇nba,連去兩個trip 爽死啦,邊估到yanny會中意陳考威 推上報未呀

真係估唔到呀
fisherman lok post左nba條片出來出賣左佢兩個之後del左條片
最慘係周殷廷,全世界都知佢兩個一齊去美國,之後出個小姐你好MV,再俾人做新聞,做左擋箭牌

咳咳我地只係同事 咳咳...
係都唔出奇啦
sg都開始年紀大
女團本身唔易經營/賺錢

陳考威係有錢仔黎
努力含有錢仔條撚

mola mola

唔覺佢正氣,似扮野多啲,又話自己鍾意毒男

依家現形啦
之前yanny heidi好似幾fd 同有follow ig?
yanny咁都做得出

問呢D
Heidi冇follow Yanny IG

係喎佢連jessica 都無follow

5人當面問
之前yanny heidi好似幾fd 同有follow ig?
yanny咁都做得出

Yanny仲有keep住follow,係唔知Heidi幾時開始冇follow姐
Yanny
yanny咁都做得出

Yanny仲有keep住follow,係唔知Heidi幾時開始冇follow姐
Yanny

你兄弟同你個ex 一齊既話點都有條刺嫁啦
mola mola
yanny咁都做得出

Yanny

但係一個組合咁樣真係
係時候散
本來都對yanting好感不大
但咁比較落好明顯佢好過條柒碌幾百倍啦下話

真係諗唔到點答先唔奶野
yanny咁都做得出

Yanny

但係一個組合咁樣真係

舊年睇演唱會仲覺得佢地真係好好朋友
本來都對yanting好感不大
但咁比較落好明顯佢好過條柒碌幾百倍啦下話

周殷廷做左兵,仲要佢同陳考威係兄弟
yanny咁都做得出

Yanny

但係一個組合咁樣真係

舊年睇演唱會仲覺得佢地真係好好朋友

Yanny同陳考威應該演唱會前已經一齊緊
Yanny同Heidi仲要合唱朋友仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞