陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
冇人覺得heidi比人感覺好aggressive咩
利申sg fans

覺呀,咪講咗因爲咁樣更加鍾意佢
做藝人唔aggressive唔通日日吃喝玩樂等運到咩,單靠靚樣咩都唔做喺呢行唔生存得好耐架。

我頂唔順佢呢種性格既人

娛圈咁既性格先正常

係喎
無野心點解要入呢行?
成日擺出一副做又36唔做又36,煮到埋嚟先食嘅心態,個樣幾靚都好,唔會喺呢行做得耐。
冇人覺得heidi比人感覺好aggressive咩
利申sg fans

做藝人唔aggressive唔通日日吃喝玩樂等運到咩,單靠靚樣咩都唔做喺呢行唔生存得好耐架。

我頂唔順佢呢種性格既人

娛圈咁既性格先正常

係喎
無野心點解要入呢行?
成日擺出一副做又36唔做又36,煮到埋嚟先食嘅心態,個樣幾靚都好,唔會喺呢行做得耐。

女人黎講
Aggressive >> 懶 >> 懶之餘仲想靠男人

但好多女人就係入娛樂圈搏有錢佬埋單

我頂唔順佢呢種性格既人

娛圈咁既性格先正常

係喎
無野心點解要入呢行?

女人黎講

睇唔起呢d
不過都有好多好勤力
畢竟tvb都真係好撚辛苦

但係靠男人先係好多人心目中加入娛樂圈既最終目的

從來冇諗過Yanny嘅最後目的都係咁

Heidi同yanny個笑容一樣

娛圈咁既性格先正常

係喎
無野心點解要入呢行?

女人黎講

睇唔起呢d
不過都有好多好勤力

點解同個有錢仔一齊就等於最終目的係咁
而家搞到好似同有錢仔一齊就係罪咁
一定冇可能係真心鍾意架咩

係喎
無野心點解要入呢行?

女人黎講

睇唔起呢d
不過都有好多好勤力

但10個10個都係揾有錢仔
咁好難唔令人會咁諗

屌兩個都好靚

係喎
無野心點解要入呢行?

女人黎講

睇唔起呢d
不過都有好多好勤力

講出黎唔笑個下好野
講左十幾頁都未上報 兩個又一齊去睇陳綺貞,咁高調都無人理

暗星釣金龜啫又唔使下下都要上報既

唉好失望
依家佢地係等人影到相姐,影完就公開咁

佢地拍拖姐 點解要諗得咁複雜
aka 同jessica 一齊睇柏豪?
有無人都覺得yanny 把聲其實唔適合唱歌手

唔計間中失準 我覺得單論唱功

cher> aka > heidi =jessica > yanny

Yanny都有去,得Heidi Cher冇去
陳考威都有去

Yanny都有去,得Heidi Cher冇去
陳考威都有去

你話佢地拍拖 咁一齊去有幾出奇

女人黎講

睇唔起呢d
不過都有好多好勤力

但10個10個都係揾有錢仔
咁好難唔令人會咁諗

Yanny仲有邊個男朋友係有錢仔

暗星釣金龜啫又唔使下下都要上報既

唉好失望

唔暗啦 咁都暗星
有無人都覺得yanny 把聲其實唔適合唱歌手

唔計間中失準 我覺得單論唱功

cher> aka > heidi =jessica > yanny

yanny真係………得個樣我只可以話
跳舞都唔係好掂
利申:heidi fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞