陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
點解無人會理heidi整容嘅嫌疑
Btw講靚我覺得yanny靚d
from kingjer ig

就咁睇 jess都幾八婆
我就咁睇既
Heidi同yanny算係全隊最靚個2個
唔多唔少心入面都鬥緊
Cher都靚 但佢係見仁見智個隻靚
Aka個人覺得比佢地2個差一班
Jess就真係wfc

Jessica 呢d垃圾其實點都應該做中立
而家咁死得仲快

做咩話佢垃圾

我就咁睇既
唔多唔少心入面都鬥緊
Jess就真係wfc

而家咁死得仲快

做咩話佢垃圾

5個入面樣貌身材唱歌跳舞 無一樣jessica係贏到其他人

我就咁睇既
唔多唔少心入面都鬥緊
Jess就真係wfc

而家咁死得仲快

做咩話佢垃圾

5個入面樣貌身材唱歌跳舞 無一樣jessica係贏到其他人

佢地係同團
唔suppose要咁鬥
加上佢就算無咁出眾
你都唔可以話佢垃圾
都係嗰句..如果無呢個post咪幾好...
依家我女神又無埋, 我鍾意既女團又揭晒瘡疤俾人睇

掩耳盜鈴

我寧願掩耳盜鈴
真係睇呢個post先知
原來咁多人覺得黑妹靚

Cher五官真心好靚 我唔係fans

識野 仲有性格肯定係5個入面最好

我就咁睇既
唔多唔少心入面都鬥緊
Jess就真係wfc

而家咁死得仲快

Kingjer出post 全港都知啦咁 呢鋪佢地仆街啦睇下下次齊人點扮fd

可能無咩機會會再齊人同場架喇
如果佢地不幸(?)解散
五個入面黑妹應該最多路數

愈講愈似以前cookies kary咁

邊有整

邊有整

我覺得冇 雖然真係唔同左樣 有啲人長短髮差好遠

係,佢短髮好睇好多
加上佢初出道時cool緊牙個口好腫,一拆咗牙cool再加剪短頭髮已經靚哂
西面Yanny正過Heidi
黑妹本身都同mclub 個班fd d 啦
呢個團由網上吹hit 到網上 收皮
黑妹本身都同mclub 個班fd d 啦
呢個團由網上吹hit 到網上 收皮

不和真係組合大忌

拍拖都算
同隊友ex 拍拖都算
咪摺埋自己拍囉
ig出埋d 一樣post 做乜春
仲要去認埋有無諗過個團點落去
呢個post講左咁耐先推到上報,啲記者好低效率

原本以為個post就快完,點知成30頁先上報,仲要唔係有獨家料

我就咁睇既
唔多唔少心入面都鬥緊
Jess就真係wfc

而家咁死得仲快

Kingjer出post 全港都知啦咁 呢鋪佢地仆街啦睇下下次齊人點扮fd

有冇設計對白

我就咁睇既
唔多唔少心入面都鬥緊
Jess就真係wfc

而家咁死得仲快

有冇設計對白

Yanny: 你覺得我同heidi邊個靚啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞