陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike

唔好散啦 但係講真日日對口對面
點樣行落去

唔好散啦 但係講真日日對口對面
點樣行落去

呢單嘢再咁搞法,真係驚唔玩得幾耐
from kingjer ig

就咁睇 jess都幾八婆
我就咁睇既
Heidi同yanny算係全隊最靚個2個
唔多唔少心入面都鬥緊
Cher都靚 但佢係見仁見智個隻靚
Aka個人覺得比佢地2個差一班
Jess就真係wfc

CherB 講靚係唔及yanny 或者heidi

但如果女朋友黎計一定係CherB 又玩得又唔bitch

朋友黎計都正啦
份人咁nice咁真 yanny一睇就知係偽人
收收埋埋個隻
又成日西面 唔出聲睇落好串
from kingjer ig

就咁睇 jess都幾八婆
我就咁睇既
Heidi同yanny算係全隊最靚個2個
唔多唔少心入面都鬥緊
Cher都靚 但佢係見仁見智個隻靚
Aka個人覺得比佢地2個差一班
Jess就真係wfc

Jessica 呢d垃圾其實點都應該做中立
而家咁死得仲快

做咩話佢垃圾

5個入面樣貌身材唱歌跳舞 無一樣jessica係贏到其他人

Agger
佢係冇一樣特點
Cher 係sell sporty girl 活力feel
Yanny heidi典型女神 靚女
Aka sell長腿 可愛(?)
Jess 普通港女一個 唔見得有星味
屌你老味oncc,,見尋日出完篇報導之後啲人鬧yanny,就補多篇嚟黑heidi,人地唔出聲就話人潛水,大方回應一句就講到好似被迫上水咁,明明啲料喺呢度睇嘅就屈heidi放料,heidi已經比人恰到上心口
heidi bb I love u 我撐你
據知Heidi一直恃靚四圍冧仔,被Gareth飛甩後,已轉冧時裝店高層

Heidi不嬲都多人追,以前啲訪問已經有其他成員踢爆過佢好多人追,但話佢唔騷嗰啲人,heidi解釋話因為對佢地真係無feel.
據知Heidi一直恃靚四圍冧仔,被Gareth飛甩後,已轉冧時裝店高層

Heidi不嬲都多人追,以前啲訪問已經有其他成員踢爆過佢好多人追,但話佢唔騷嗰啲人,heidi解釋話因為對佢地真係無feel.

CherB呢
屌你老母臭晒記者狗 黑完yanny唔夠依家寫多編黑我Heidi 真係好撚廢 抵你班撚樣一世做娛記
屌你老母臭記者狗 黑完yanny唔夠依家寫多編黑我Heidi 真係好撚廢 抵你班撚樣一世做娛記

閪閪閪閪閪
屌你老母臭晒記者狗 黑完yanny唔夠依家寫多編黑我Heidi 真係好撚廢 抵你班撚樣一世做娛記

連續兩日都係咁寫heidi小氣,見第一篇無人話heidi就加多兩錢肉緊補多篇

連續兩日都係咁寫heidi小氣,見第一篇無人話heidi就加多兩錢肉緊補多篇

咁可以肯定唔係佢本人放料

最賤就係話heidi潛水,heidi做錯啲咩要潛?佢係費事理呢啲野咋

咁可以肯定唔係佢本人放料

最賤就係話heidi潛水,heidi做錯啲咩要潛?佢係費事理呢啲野咋

想人點回應 個ex同個fd一齊左仲可以講咩 講句祝福又會俾人話講野有骨
oncc真係 個記者二千舊金好似特別鐘意Yanny ga ma,咪寫多篇野黑Heidi 仲話SG傾掂數一齊面對,即係仲要繼續扮野扮到2046
老實講,拍拖單野其實都可以唔理,細節野邊個知,係反而想知究竟各個成員係咪不和先,d記者又唔識問,同一隊組合unfollow係咪唔妥
oncc真係 個記者二千舊金好似特別鐘意Yanny ga ma,咪寫多篇野黑Heidi 仲話SG傾掂數一齊面對,即係仲要繼續扮野扮到2046

咁cheap,冧yanny就要寫多篇嚟黑heidi
啲記者咁鍾意問,又唔問下jessica做咩unfollow aka同heidi

咁cheap,冧yanny就要寫多篇嚟黑heidi
啲記者咁鍾意問,又唔問下jessica做咩unfollow aka同heidi

係囉 焦點淨係圍繞喺佢地有冇爭仔,Heidi unfollow Yanny因為條仔 但依然冇解釋Heidi點解unfollow Yanny,係咁話冇爭仔,都總有個原因掛 另外Heidi,Aka,Jessica三個人發生咩事完全冇講 淨係一句團結起來,一句一齊面對就咁帶過,家陣你地全隊人根本有心病,團結條毛 唔解決佢可以行得幾耐,呢次刁淡咗,難保唔會再有下次,佢地繼續係冇follow返大家
連Kabee都幫Heidi出聲嘅時候,真係可以信冇野咩 都唔知Heidi句回應係咪被逼
連Kabee都幫Heidi出聲嘅時候,真係可以信冇野咩 都唔知Heidi句回應係咪被逼

邊度有kabee幫heidi出聲睇?
Heidi bb撐住呀

邊度有kabee幫heidi出聲睇?
Heidi bb撐住呀

https://lihkg.com/thread/100213/page/35?ref=android
最後嗰頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞