陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
咁究竟係yanny做人第三者定點 如果唔係第三者 兩個分開左再一齊有幾出奇
又係隻2000臭雞

係度加鹽加醋
連Kabee都幫Heidi出聲嘅時候,真係可以信冇野咩 都唔知Heidi句回應係咪被逼

邊度有kabee幫heidi出聲睇?
Heidi bb撐住呀

https://lihkg.com/thread/100213/page/35?ref=android
最後嗰頁

說謊的人要吞一千根針
oncc真係 個記者二千舊金好似特別鐘意Yanny ga ma,咪寫多篇野黑Heidi 仲話SG傾掂數一齊面對,即係仲要繼續扮野扮到2046

咁cheap,冧yanny就要寫多篇嚟黑heidi
啲記者咁鍾意問,又唔問下jessica做咩unfollow aka同heidi

前幾頁先有人講話二千金留言撐heidi架喎?
而家又改口話二千金鐘意yanny喇?
oncc真係 個記者二千舊金好似特別鐘意Yanny ga ma,咪寫多篇野黑Heidi 仲話SG傾掂數一齊面對,即係仲要繼續扮野扮到2046

啲記者咁鍾意問,又唔問下jessica做咩unfollow aka同heidi

睇到都覺得奇但無人講人格分裂定係兩個唔同人嚟
第幾個留言有講2000撐heidi?
其實我唔知邊個是2000

2000係oncc娛樂記者,自稱2千金

但我想個第幾頁第幾個留言有人話2000撐heidi?

但我想知第幾頁第幾個留言有人話2000撐heidi?
Yahoo首頁相集今期係冰山美人

原來嗰個是二千金,我立眼睇以為2chicken
我都係今日先知二千金呢個人
連Kabee都幫Heidi出聲嘅時候,真係可以信冇野咩 都唔知Heidi句回應係咪被逼

Heidi bb撐住呀

https://lihkg.com/thread/100213/page/35?ref=android
最後嗰頁

說謊的人要吞一千根針

邊個説謊

Heidi bb撐住呀

最後嗰頁

說謊的人要吞一千根針

Kabee其實係邊個

Heidi的好朋友,做model的
Heidi del咗報應張相

嗰張相好似上咗唔知邊張報啦
del黎都無咩用
咁究竟係yanny做人第三者定點 如果唔係第三者 兩個分開左再一齊有幾出奇

有時少不免會比較同數臭前度喇
邊個對波大d腳長d性格好
屌個西就仲煩仲多野諗
最慘大家隊友多接觸

費事再比人大造文章

嗰張相好似上咗唔知邊張報啦
del黎都無咩用

冇del到

睇到都覺得奇但無人講人格分裂定係兩個唔同人嚟

佢可能當時唔知Heidi講緊呢件事,以為佢講牙fred同硬屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞