陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
食住花生等睇星期五個GU活動
但只係有Cheronna、Jessica同Yanny

呢個配搭記者唔會chok到d乜
佢只有一貫9upper遊花園作風避晒d問題
仲有另外兩個咁老死實加多兩句幫佢擋
你話aka係埋到攬heidi就話會有少少火花

答得咁風騷
問埋佢點睇yanny食咗heidi舊男友啦

佢同Yanny一樣答得好風騷,唔當係一回事

睇就話yanny搶左heidi條仔
heidi單野都幾年前 除非已經做左幾年第三者啫
陳考威點解同heidi點解散又有無人知
Heidi派帽先散唔得既
唔好一面倒怪哂yanny先得
宜家咁樣陳穎欣係咪已經玩完

可以疊埋心水做個mk仔既肉便器

同d fd share 個下都咪話唔威
Yanny痴陳考威雖然有錢但都係香港做監製

Heidi而家有人照到可以衝出國際

自己諗
食住花生等睇星期五個GU活動
但只係有Cheronna、Jessica同Yanny

呢個配搭記者唔會chok到d乜
佢只有一貫9upper遊花園作風避晒d問題
仲有另外兩個咁老死實加多兩句幫佢擋
你話aka係埋到攬heidi就話會有少少火花

答得咁風騷
問埋佢點睇yanny食咗heidi舊男友啦

佢同Yanny一樣答得好風騷,唔當係一回事

睇就話yanny搶左heidi條仔
heidi單野都幾年前 除非已經做左幾年第三者啫
陳考威點解同heidi點解散又有無人知
Heidi派帽先散唔得既
唔好一面倒怪哂yanny先得

其實本身都覺得隔左咁耐應該無野,但個焦點反而去左heidi咩事嬲左yanny而unfollow佢,再加埋成隊係咪有不和情況出現

自己諗

照乜野,人地一向努力工作操fit自己,換來今日嘅回報,兩樣性質唔同你比較嚟做乜?
快d釣實條金龜乜乜sg都係過眼雲煙la
以heidi aka個格咁aggressive咁生存應該唔難
cheronna歌舞底咁紮實應該可以搵到食
其實明顯Heidi 個邊放料 最大得益者都係Heidi 不過綜合咁多日以黎佢地嘅反應 我都係撐佢

利申 之前 Yanny Jessica >>>>>aka cher>>>Heidi

怪就怪真係太多小動作

其實應該無人放料,啲記者係睇咗呢個post啫 同埋記者打電話比heidi,佢一聽到記者問呢啲就收線
https://www.instagram.com/p/BSj8Gk0A8r_/
回一回帶其實Yanny早就回應咗

自己諗

照乜野,人地一向努力工作操fit自己,換來今日嘅回報,兩樣性質唔同你比較嚟做乜?

講到Yanny 唔努力咁
佢擺咗幾多心機喺唱歌度啊
其實明顯Heidi 個邊放料 最大得益者都係Heidi 不過綜合咁多日以黎佢地嘅反應 我都係撐佢

利申 之前 Yanny Jessica >>>>>aka cher>>>Heidi

怪就怪真係太多小動作

其實應該無人放料,啲記者係睇咗呢個post啫 同埋記者打電話比heidi,佢一聽到記者問呢啲就收線

蘋果話Heidi 閨蜜爆料

其實篇報導寫嘅野同呢度講嘅野大同小異,有無呢個閨蜜都係問題

怪就怪真係太多小動作

咪傻啦就係放料先會咩都唔答喺度扮委屈咁話唔埋Heidi 放料引人開post講,方便引起輿論扮受害者

利申 兩個都無特別鍾意
https://www.instagram.com/p/BSj8Gk0A8r_/

佢似係借牙fred同step單野嚟抒發自己嘅感想,身同感受咁款。

怪就怪真係太多小動作

咪傻啦就係放料先會咩都唔答喺度扮委屈咁話唔埋Heidi 放料引人開post講,方便引起輿論扮受害者

利申 兩個都無特別鍾意

你咪問下樓主是咪heidi放料引佢開post囉

佢似係借牙fred同step單野嚟抒發自己嘅感想,身同感受咁款。

https://www.instagram.com/p/BSkS_UDFYNK/?taken-by=heidibibe&hl=en
heidi同一日ig post

怪就怪真係太多小動作

利申 兩個都無特別鍾意

你咪問下樓主是咪heidi放料引佢開post囉

一早有人早過佢出post講呢單嘢啦,係今次多咗人留言啫

怪就怪真係太多小動作

蘋果話Heidi 閨蜜爆料

其實篇報導寫嘅野同呢度講嘅野大同小異,有無呢個閨蜜都係問題

大家覺得yanny叫人杯heidi又單單打打真唔真先

我係覺得佢好風騷啫,可能拍拖開心啩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞