陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
Yanny 唉
睇完個post覺得你好似全隊最有機心

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

我反而欣賞Heidi呢種
擺明unfollow你嘅人
但其實我一直都好鍾意西面yanny
依家變成咁...
我理得你有無同人瘋狂扑嘢
成年人我覺得去旅行十幾日sex好正常
但同自己好友ex真係接受唔到 好無道義
Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

都散左咁耐啦
Heidi ig
是咪唔開心呀
Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

都散左咁耐啦

可能Heidi未放低呢,就算放低咗都有條刺啦,同一隊人,又成日見面,錄歌有時又要單獨對住陳考威,叫佢點面對呀
岩先睇完jam kitchen條片
cher真係全程黑面 又自己行開一邊
擺到明真係有啲問題
但heidi都好大方得體會理下佢 搞到個場無咁尷尬
之前覺得heidi好扮野 依條片又對佢改觀左
係條片好睇得出分左小圈子
ako, heida同cher一堆,yanny同jess一堆
擺到明真係有啲問題
ako, heida同cher一堆,yanny同jess一堆

條片似係aka 同 cher 鬧交喎
Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

都散左咁耐啦

可能Heidi未放低呢,就算放低咗都有條刺啦,同一隊人,又成日見面,錄歌有時又要單獨對住陳考威,叫佢點面對呀

諗下呀嬌同鄭中基
hebe 同小豬
擺到明真係有啲問題

條片似係aka 同 cher 鬧交喎

係喎比人cut走左中間段片
Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

都散左咁耐啦

諗下呀嬌同鄭中基
hebe 同小豬

more
冇人覺得heidi比人感覺好aggressive咩
利申sg fans
其實jessica 都好靚, 點解會搞成咁

我本來都麻麻地佢因爲各方面都唔起眼,自從有次見過真人覺得原來幾sharp,但佢表現始終要努力d

蔡明芳全隊最靚最有女人味
Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

我反而欣賞Heidi呢種
擺明unfollow你嘅人
但其實我一直都好鍾意西面yanny
依家變成咁...
我理得你有無同人瘋狂扑嘢
成年人我覺得去旅行十幾日sex好正常
但同自己好友ex真係接受唔到 好無道義

正正相反
只要佢冇同人扑同1000個男人拍捨都冇所謂

我本來都麻麻地佢因爲各方面都唔起眼,自從有次見過真人覺得原來幾sharp,但佢表現始終要努力d

Jessica Fans

Yanny 唉

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦

都散左咁耐啦

諗下呀嬌同鄭中基
hebe 同小豬

more

More啲咩 咪對住隊友ex

但Heidi同過陳考威一齊,Yanny同緊陳考威一齊,Heidi同Yanny係隊友,上面嗰D有冇咁複雜先
成班連登仔青頭仔?
依家仲有人拍拖會唔扑野咩
利申sg fans

覺呀,咪講咗因爲咁樣更加鍾意佢
做藝人唔aggressive唔通日日吃喝玩樂等運到咩,單靠靚樣咩都唔做喺呢行唔生存得好耐架。

人地改左名,叫做蔡明思
唔想佢地散,唱k唱佢地d歌好正
利申sg fans

做藝人唔aggressive唔通日日吃喝玩樂等運到咩,單靠靚樣咩都唔做喺呢行唔生存得好耐架。

呢行係靠樣生存架wo

樣當然係第一賣點啦,醜樣的話唱得幾好都爭咁啲,我意思係單靠樣但唔去努力上進一樣唔玩得耐,除非你唔諗住喺呢行生存好耐啦,如果只sell靚的話,而家仲青春仲靚當然大把人鍾意,但十年八年後老咗又無技能唔上進,都會被淘汰
利申sg fans

呢行係靠樣生存架wo

樣當然係第一賣點啦,醜樣的話唱得幾好都爭咁啲,我意思係單靠樣但唔去努力上進一樣唔玩得耐,除非你唔諗住喺呢行生存好耐啦,如果只sell靚的話,而家仲青春仲靚當然大把人鍾意,但十年八年後老咗又無技能唔上進,都會被淘汰

佢地唱歌進步左好多 特別係Yanny
利申sg fans

呢行係靠樣生存架wo

但live都係得cheronna比較好
利申sg fans

呢行係靠樣生存架wo

但live都係得cheronna比較好

呢啲嘢見仁見智啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞