陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
第幾個留言有講2000撐heidi?
其實我唔知邊個是2000

2000係oncc娛樂記者,自稱2千金

條on9成撚日係人地d post comment
唔知做乜鳩 串柒柒咁
班死忠點諗
係咪信食飯就係Unfollow原因

肯撚定 好撚多傻西fans
利申jessica fans
班死忠點諗

我以前都係佢fans hello

以前有諗過入fans club
但係好似好毒所以冇入到
只係為左同佢地影相
班死忠點諗

以前有諗過入fans club
但係好似好毒所以冇入到
只係為左同佢地影相

個到好似女fans多過男fans
望落唔算太毒
Heidi住荃灣 久唔久見到佢

是咪好靚靚

係荃灣邊度見過?
想撞下
Heidi住荃灣 久唔久見到佢

是咪好靚靚

係荃灣邊度見過?
想撞下

佢唔係吳嘉熙呀
呢排聽番d歌好易代入佢地

明明沒答案 為何問答案
班死忠點諗

Ching 咁灰呀
依家好似越黎越少人
好大原因係俾人搞走晒

不過jess unfollow 個原因係牽強
但都應該唔L關yanny 拍拖事,話晒都unfollow 左咁耐...

講你就講 鬧你就鬧啦 jm9

呢條友睇親佢ig啲po真係唔知佢想點

佢話五個心係邊五個先

佢話五個心係邊五個先

佢話五個心係邊五個先

陳孝威點解唔上cheronna
真係啪啪聲啦呢種女仔
班死忠點諗

Ching 咁灰呀
依家好似越黎越少人
好大原因係俾人搞走晒

不過jess unfollow 個原因係牽強
但都應該唔L關yanny 拍拖事,話晒都unfollow 左咁耐...

回應第一條問題
係咪越嚟越少人入我唔知
總之我想走
人事糾紛最撚無謂 但係一種常見嘅爭執嚟

下面Unfollow嗰個就算數啦
Jamcast唔會咁快俾佢散
於是就求其老屈一個理由氹班死忠

心水清都知咩事
而唔係就一個理由
完結
幫佢地5個奶閪修補關係有冇得諗

佢話五個心係邊五個先

佢話五個心係邊五個先

講吓個髦毛先,我估係2000覺得今次Yanny呢單新聞爆出街,髦毛係始作俑者。
順帶一提,髦毛平時對好多SG fans嘅態度一般,所以好多SG Fans好唔鍾意佢
唉...如何回到當時

佢話五個心係邊五個先

講吓個髦毛先,我估係2000覺得今次Yanny呢單新聞爆出街,髦毛係始作俑者。
順帶一提,髦毛平時對好多SG fans嘅態度一般,所以好多SG Fans好唔鍾意佢

佢話五個心係邊五個先

雖然好唔鍾意髦毛 但咁都話關佢事 佢都幾慘下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞