陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
其實明顯Heidi 個邊放料 最大得益者都係Heidi 不過綜合咁多日以黎佢地嘅反應 我都係撐佢

利申 之前 Yanny Jessica >>>>>aka cher>>>Heidi

怪就怪真係太多小動作

其實應該無人放料,啲記者係睇咗呢個post啫 同埋記者打電話比heidi,佢一聽到記者問呢啲就收線

咪傻啦就係放料先會咩都唔答喺度扮委屈咁話唔埋Heidi 放料引人開post講,方便引起輿論扮受害者

利申 兩個都無特別鍾意

你咪問下樓主是咪heidi放料引佢開post囉

一早有人早過佢出post講呢單嘢啦,係今次多咗人留言啫

Yanny同陳考威成日不約而同post同一背景照,唔駛人放料都留意到啦下話!
其實明顯Heidi 個邊放料 最大得益者都係Heidi 不過綜合咁多日以黎佢地嘅反應 我都係撐佢

利申 之前 Yanny Jessica >>>>>aka cher>>>Heidi

怪就怪真係太多小動作

其實應該無人放料,啲記者係睇咗呢個post啫 同埋記者打電話比heidi,佢一聽到記者問呢啲就收線

咪傻啦就係放料先會咩都唔答喺度扮委屈咁話唔埋Heidi 放料引人開post講,方便引起輿論扮受害者

利申 兩個都無特別鍾意

Yanny同陳考威成日不約而同post同一背景照,唔駛人放料都留意到啦下話!

留意到都要有人提先得嘅
https://www.instagram.com/p/BSj8Gk0A8r_/
回一回帶其實Yanny早就回應咗

佢似係借牙fred同step單野嚟抒發自己嘅感想,身同感受咁款。

https://www.instagram.com/p/BSkS_UDFYNK/?taken-by=heidibibe&hl=en
heidi同一日ig post

2chickam comment #我信人在做天在看

有冇人有留意佢同yanny仲有冇互動

講到因果報應
即係h 覺得y 係第三者
y 就覺得自己係分手後先開始
結論gc 又贏

怪就怪真係太多小動作

利申 兩個都無特別鍾意

留意到都要有人提先得嘅

佢地咁多fans,陳以前又同heidi拍過拖,
又咁多fans上連登,sg post都唔止一個啦,
啲明星剪咗新髮型都比人討論一大餐啦,何況拍拖?扮哂利申兩個都唔鍾意但又踩heidi,
我就擺明撐heidi嘅,佢咁耐以嚟都無出過聲,
比人恰到上心口都無回應,睇佢ig不嬲都無搞事搞幹大多都係工作或者做gym或者係食下野嘅相,你就咁陰謀論去諗佢
https://www.instagram.com/p/BSj8Gk0A8r_/
回一回帶其實Yanny早就回應咗

佢似係借牙fred同step單野嚟抒發自己嘅感想,身同感受咁款。

https://www.instagram.com/p/BSkS_UDFYNK/?taken-by=heidibibe&hl=en
heidi同一日ig post

2chickam comment #我信人在做天在看

有冇人有留意佢同yanny仲有冇互動

講到因果報應
即係h 覺得y 係第三者
y 就覺得自己係分手後先開始
結論gc 又贏

你分析得好

Yanny 愛唔係大晒
SG咁多個我最鍾意你
但呢次真係撐唔落
Yanny痴陳考威雖然有錢但都係香港做監製

Heidi而家有人照到可以衝出國際

自己諗

照乜野,人地一向努力工作操fit自己,換來今日嘅回報,兩樣性質唔同你比較嚟做乜?

講到Yanny 唔努力咁
佢擺咗幾多心機喺唱歌度啊

Heidi練好首空港未呀

同d fd share 個下都咪話唔威

食兩個威威
唔好嘈啦, 打和

Super!!

偶像係用黎丁 而唔係嗌交材枓
唔好嘈啦, 打和

Super!!

偶像係用黎丁 而唔係嗌交材枓

同d fd share 個下都咪話唔威

食兩個威威

成隊至正嗰兩個晒都唔威?
Aka以前係被成隊人排斥
而家有事就扮正義撐heidi

Aka話晒係SG隊長,佢不計前嫌撐隊友好正常啫

有D咁既事
女人堆真係個世界其中一樣最煩既野
食住花生等睇星期五個GU活動
但只係有Cheronna、Jessica同Yanny

呢個配搭記者唔會chok到d乜
佢只有一貫9upper遊花園作風避晒d問題
仲有另外兩個咁老死實加多兩句幫佢擋
你話aka係埋到攬heidi就話會有少少火花

Cheronna最慘 不過佢單飛應該會紅

咁嘅樣唔痴SG應該連道都岀唔到

佢先正 又玩得

Yanny Heidi fans應該佔咗成團7,8成
其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

咁又唔係喎,其實Cher同Aka都多fans,而且一直以嚟,Heidi Yanny fans數目7成都冇
Y:應不應該成熟去接受
有剌的

有D咁既事
女人堆真係個世界其中一樣最煩既野

5個女人冇是非就奇啦
食住花生等睇星期五個GU活動
但只係有Cheronna、Jessica同Yanny

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

咁又唔係喎,其實Cher同Aka都多fans,而且一直以嚟,Heidi Yanny fans數目7成都冇

以ig followers嚟睇,heidi>>>Cheronna>aka>>>yanny>>>jessica

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

以ig followers嚟睇,heidi>>>Cheronna>aka>>>yanny>>>jessica

出過一次活動 見到好似cheronna 最多之後Aka

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

最柒果個最多
應該係女fans永遠覺得唔靚嘅靚
真靚妒忌就討厭

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

最柒果個最多
真靚妒忌就討厭

之前睇heidi youtube啲化妝片,好多女人留言話佢死姣婆

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

最柒果個最多
真靚妒忌就討厭

下 Cheronna 好陽光好靚喎

利申最鍾意Yanny

佢先正 又玩得

其他人不和都仲可以換人
但佢地二人不和就玩撚完

最柒果個最多
真靚妒忌就討厭

之前睇heidi youtube啲化妝片,好多女人留言話佢死姣婆

女人天生妒忌心重
唔會真心讚人靚
讚靚果啲都係覺得無威脅 虛情假意

真靚果啲
啲女會話佢姣仔臭雞公廁
但明明人地根本唔洗姣 無你咁姣
都大把狗公狗衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞