陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
第幾個留言有講2000撐heidi?
其實我唔知邊個是2000

2000係oncc娛樂記者,自稱2千金

但我想知第幾頁第幾個留言有人話2000撐heidi?

原來嗰個是二千金,我立眼睇以為2chicken
我都係今日先知二千金呢個人

但係條友又真係同yanny Jessica fd咋喎 heidi都冇follow 2000

見到jessica話同yanny陳考威好好朋友,我就諗緊佢地三個圍埋一齊會唔會講heidi壞話

但我想知第幾頁第幾個留言有人話2000撐heidi?

原來嗰個是二千金,我立眼睇以為2chicken
我都係今日先知二千金呢個人

但係條友又真係同yanny Jessica fd咋喎 heidi都冇follow 2000

見到jessica話同yanny陳考威好好朋友,我就諗緊佢地三個圍埋一齊會唔會講heidi壞話

老實講Jessica 似會 似咋 明思見到唔好唔開心

我一直覺得jessica都好靚,個樣生得好賢淑好溫柔,覺得佢人品應該好好架
原來佢地睇joey都係Heidi aka / yanny Jessica 咁睇

睇春嬌同場但分開兩pair前後咁坐啦
原來佢地睇joey都係Heidi aka / yanny Jessica 咁睇

cheronna真係清泉黎
舊年11月演唱會時yanny同陳開始拍拖未?

cheronna真係清泉黎

我師妹

有一度話拍咗十個月
如果係真既話
我真係唔明yanny嗰句
“原來朋友比戀人更高分”係點唱得出口

有一度話拍咗十個月
如果係真既話

唔係啩

Yanny都話唔係拍好耐拖,但拍咗一段時間,所以應該今年先開始拍拖

有一度話拍咗十個月
如果係真既話

唔係啩

個人覺得演唱會前已經開始咗,冇半年以上點會咁快見家長
想知姓陳嘅諗乜多啲,點可以做得出食完一個之後,再去追前度嘅好朋友?就算分左手好耐都係咁話啦,佢地係一team人,成日都會見面架,真係諗唔明點解會咁做
想知姓陳嘅諗乜多啲,點可以做得出食完一個之後,再去追前度嘅好朋友?就算分左手好耐都係咁話啦,佢地係一team人,成日都會見面架,真係諗唔明點解會咁做

識諗
上面仲有人覺得分手先一齊無問題
ig好靜

識諗

我明白女仔多數係被動嘅一方,而且好多女仔都會愛情大過天,有人追又鍾意對方就不顧一切咁喺埋一齊。女仔就話唔識諗啫,但個男人呢?佢幾歲呀?點可能咁樣做,真係諗唔明白

有一度話拍咗十個月
如果係真既話

https://www.youtube.com/watch?v=yMfcGEAouNU

有一度話拍咗十個月
如果係真既話

https://www.youtube.com/watch?v=yMfcGEAouNU

做戲偽人拿手野啦,唱隻歌當唱k,更加無難度
ig好靜

佢地平時最中意update ig story,依家潛晒水
ig好靜

佢地平時最中意update ig story,依家潛晒水

親吻熱帶魚

識諗

我明白女仔多數係被動嘅一方,而且好多女仔都會愛情大過天,有人追又鍾意對方就不顧一切咁喺埋一齊。女仔就話唔識諗啫,但個男人呢?佢幾歲呀?點可能咁樣做,真係諗唔明白

每一份愛每一個決定都需要好大嘅勇氣
巧威威係好仔 好保護女仔 絕對唔會因為想"食咗先至講"而一齊 佢一定係深思熟慮咗好耐先追Yanny

識諗

巧威威係好仔 好保護女仔 絕對唔會因為想"食咗先至講"而一齊 佢一定係深思熟慮咗好耐先追Yanny

我覺得唔應機正係屌巧威威
一隻手拍唔響 二人今次都係錯

識諗

出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞