陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
佢地係咪有人追post
5個ig都咁特別走去po合照

Yanny今早個post都有弦外之音啦

佢咁講係咪即係工作時先會打成一片
其實jessica 都好靚, 點解會搞成咁

佢以前講過比人嫌唔靚,有次工作其他四個成員都有人揀唯獨是唔揀佢 但我覺得佢都算靚,係感覺比較成熟同斯文同其他組員企埋一齊有啲格格不入嘅感覺。
推到我欣睇到呢個post再親自回應做愛及不和傳聞

我知你睇到架Yanny

快啲開post講,
妳冇同嗰條友做愛
妳仲係處女
講啦,
快啲講啦
依家睇yanny ig 覺得佢好撚假
依家睇yanny ig 覺得佢好撚假

可能佢真係覺得冇嘢呢

我知你睇到架Yanny

快啲開post講,
妳冇同嗰條友做愛
妳仲係處女
講啦,
快啲講啦

應該有扑啦
佢做你女友你唔扑到佢西出血?
清純形象幻滅

我知你睇到架Yanny

快啲開post講,
妳冇同嗰條友做愛
妳仲係處女
講啦,
快啲講啦

應該有扑啦

佢地係咪有人追post

佢地係咪有人追post

Yanny即刻Post相話SG每次都打成一片

Heidi差唔多半年都無Post過一張SG既相

第一張明顯交戲
第二張貌合神離
覺得Heidi好撚慘
原來Yanny咁機心,有d恐怖仲po哂相祝heidi生日快樂

人地條仔正啲嘛。
仲要yanny從來無比人飛過,得佢飛人

唱所有分手歌既時候個個都話諗起以前分手既傷心野,唱到眼濕濕,得Yanny係完全無感覺

但平時佢最易喊

平時容易喊,但係講親分手都無感覺 次次都話要諗失去親人既感覺

其實幾好呀,起碼唔會喺感情路上受傷害先

我知你睇到架Yanny

快啲開post講,
妳冇同嗰條友做愛
妳仲係處女
講啦,
快啲講啦

應該有扑啦

等一場碰撞
以前Yanny同Heidi既相

依家睇返有種好唔知點嘅感覺
覺得Heidi好撚慘
原來Yanny咁機心,有d恐怖仲po哂相祝heidi生日快樂

人地條仔正啲嘛。
仲要yanny從來無比人飛過,得佢飛人

唱所有分手歌既時候個個都話諗起以前分手既傷心野,唱到眼濕濕,得Yanny係完全無感覺

但平時佢最易喊

平時容易喊,但係講親分手都無感覺 次次都話要諗失去親人既感覺

其實幾好呀,起碼唔會喺感情路上受傷害先

可能今次係最有感覺
幾個女仔無是非無圈子就奇啦
Yanny 唉
睇完個post覺得你好似全隊最有機心
佢兩個令我諗起stephy同theresa
親朋密友
但Yanny一直係係最中立,之前訪問佢話佢係隊中嘅和事佬
啱啱出道嘅時候Jess aka係真係有鬧過交,但依家唔知咩事又冇follow大家 Heidi同Cher中間應該係有D嘢,依家應該fd返,依家Heidi Yanny就唔洗講啦
Yanny 唉
睇完個post覺得你好似全隊最有機心

自己團友既ex 都敢食
擺明都唔理個團生死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞