陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike

Heidi著長褲
我就著熱褲 仲要
I want to tell you something

我又同陳考威情侶裝啦
Heidi post完我又post
原本中意yanny 宜家越黎越覺得佢係垃圾

巴打你又講下點解

巴打你又講下點解

咁又唔洗垃圾嘅
其實yanny都好好
be true to yourself
Yanny 身體比較差仲成日食宵夜同生冷野
Yanny 身體比較差仲成日食宵夜同生冷野

好彩及早戒咗凌晨煎牛扒嘅習慣

巴打你又講下點解

咁又唔洗垃圾嘅
其實yanny都好好

你唔覺佢好自我中心? 我睇ig d caption comment覺得

巴打你又講下點解

咁又唔洗垃圾嘅
其實yanny都好好

你唔覺佢好自我中心? 我睇ig d caption comment覺得

佢好似係有講過自己性格係有少少自我同固執,不過好多人更加因為咁而鐘意佢,覺得係有個性

Heidi著長褲
我就著熱褲 仲要
I want to tell you something

我又同陳考威情侶裝啦
Heidi post完我又post

真係考威威咁

BTW係I need to tell you something...
前排佢地出席gu個活動有段片,唔知係咪live嚟,yanny喺鏡頭前撩heidi但heidi一副愛理不理嘅樣再加平淡嘅聲線回應佢
前排佢地出席gu個活動有段片,唔知係咪live嚟,yanny喺鏡頭前撩heidi但heidi一副愛理不理嘅樣再加平淡嘅聲線回應佢

有無片
正係睇過上面情人節煮嘢食片
個黑妹係到西面...

有無片
個黑妹係到西面...

jam kitchen佢好似得呢集係咁姐
間唔中心情唔好唔想講嘢係人都會啦
Cheronna好少西面架wor

有無片
個黑妹係到西面...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1858370337761928&id=1758901621042134
係咪呢段?
https://youtu.be/8fiABc-LKQQ
呢次Yanny全程企埋一邊,好似撘枱咁,同Jess互動,佢係求其比咗反應就算
依家佢地ig post少咗勁多做野時候玩野嘅片,係咪依家私下做嘢都唔會玩,一句起兩句止

有無片
個黑妹係到西面...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1858370337761928&id=1758901621042134
係咪呢段?

我諗係,因為我返緊工開唔到嚟睇,有一part係heidi同yanny介紹啲頭飾,yanny叫heidi"你戴呢個呀",我覺得heidi個反應好冷淡

有無片
個黑妹係到西面...

係咪呢段?

我諗係,因為我返緊工開唔到嚟睇,有一part係heidi同yanny介紹啲頭飾,yanny叫heidi"你戴呢個呀",我覺得heidi個反應好冷淡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1325783350841524&id=280673808685822
咁應該係呢段,Yanny指住嗰條唔知咩黎叫佢加埋嗰條,Heidi話 你試下加,Yanny答 好呀好呀 轉頭呀,之後個鏡頭就轉走咗
https://youtu.be/8fiABc-LKQQ
呢次Yanny全程企埋一邊,好似撘枱咁,同Jess互動,佢係求其比咗反應就算
依家佢地ig post少咗勁多做野時候玩野嘅片,係咪依家私下做嘢都唔會玩,一句起兩句止

又唔係唔玩既 但分開玩囉
SG係咪就黎要解散
唔團結既組合都係凶多吉少
但佢地呢幾年啲歌真係幾正
SG係咪就黎要解散

唔會咁快解散
SG係咪就黎要解散

唔會咁快解散

咁你幾時單飛
係咪此post已完
係咪此post已完

咁嘅topice唔好再推啦
是但貼醒下神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞