陳考威同Yanny有冇做過愛

1001 回覆
18 Like 38 Dislike
世界第一o既Yanny同左導演陳考威一齊居然冇人講?

去左兩個星期溫哥華 十日日本 有冇做過愛?
mola mola
個鼻窿仲未開發嘅我諗
唔知Yanny技術好D定Heidi技術好D呢
咁撚混亂,食完heidi 再食yanny
ex個朋友圈要每個食一次
正宗MK所為
都幾勁食同隊最正兩個
都幾勁食同隊最正兩個

都幾勁對住2部ipad 都射到
唔怪得之前幫阿flirt水煙詩辯護
話感情係兩個人既事旁人不宜諸加意見blah blah
原來係為自己段都唔光彩嘅感情事落閘
咁heidi同yanny有無不和
應該調教到淫過AV女優
唔係周殷廷咩

有呀 Heidi冇follow Yanny IG
唔怪得之前幫阿flirt水煙詩辯護
話感情係兩個人既事旁人不宜諸加意見blah blah
原來係為自己段都唔光彩嘅感情事落閘

唔係周殷廷咩

煙幕來o既啫
唔知陳考威下個會食邊個呢
想知佢地幾個女仔點相處多啲
Heidi同yanny不和,咁其他人又點

成日覺得yanny jess cherb係一個圈子
aka heidi係另一個圈子
REAL?

成日覺得yanny jess cherb係一個圈子
aka heidi係另一個圈子

我都覺
見heidi同aka喺ig互動多啲,其他人我無留意,因為我鍾意heidi
ex個朋友圈要每個食一次
正宗MK所為

之前坤哥又係媾唔到其他成員媾aka

人地ig post埋你生日連follow都唔follow人

有呀 Heidi冇follow Yanny IG

係喎

係喎佢連jessica 都無follow
肯定不和喇
之前最鍾意yanny
不過自從知道yanny同陳考威一齊去旅行
就無咁鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞