[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
反而同樣都係講吸毒嘅requiem for a dream我就覺得好麻麻

吸毒戲我都麻麻

吸毒戲好喎,夠晒病態,完美反射現實鏡面。

不過我都認同好多痴線佬劇都有吸毒plot
foght club個種我就覺得好正

Edward Norton

畢佬型到

有聽one ok rock
有咩推介

one ok pop
日本淨係有聽xjapan

頭幾隻唔pop
世界級

日本indie就mono同toe

試下聽先

留意返
純音樂嚟

有冇jrock推介
聽左一個月

台灣indie啦

聽開邊隊?
鳩白有無睇卡繆
早排睇咗plague嘅話劇,又係

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?
反而同樣都係講吸毒嘅requiem for a dream我就覺得好麻麻

吸毒戲我都麻麻

畢佬型到

我反而鍾意norton果隻斯文feel
加埋個look好頹廢好正
https://www.youtube.com/watch?v=SdbLqOXmJ04

講起CAMUS呢度班友又聽開BRIT-ROCK
鳩白有無睇卡繆

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

牧師成個角色無咗,個人覺得好緊要嘅
主角換咗女人做
頭十五分鐘係每人講對白講故事出嚟
痴線鳩白一返黎極速推po

吸毒戲我都麻麻

畢佬型到

我反而鍾意norton果隻斯文feel
加埋個look好頹廢好正

最尾炸撚左佢城應該係好多香港人心目中一直希冀嘅事
留意到我老死巴禾子又去咗扑嘢無上水
痴線鳩白一返黎極速推po

講疤嘅唔夠十句
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人
近排睇緊leftovers
https://www.youtube.com/watch?v=KVMyXDsadLQ

老老柒柒,英倫BAND嚟講,論風格變化,只有RADIOHEAD先可以同撩柯打班友置啄

禾feel到有手足叫我牙

suede the best

睇你用乜用評核標準,Suede係有變化,但變得愈來愈商業,我唔覺我呢個係好嘅傾向,但撩柯打(Joy Division) 起碼有三期變化

點睇muse

好悶好商業

我自己最鍾意就radiohead muse同pink floyd

Muse is Shit
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

牧師成個角色無咗,個人覺得好緊要嘅
主角換咗女人做
頭十五分鐘係每人講對白講故事出嚟

刪角色都正常,不過刪牧師就怪左啲
至於用對白交待劇情係破壞左一般人睇劇嘅模式,但都係一種新嘅表現手法嚟嘅
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

有冇philo入門豬推介呀
最好英文
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

好睇,但plague更好睇
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

出面睇書post大把
鳩白好鳩
鳩白好鳩

鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析
疤區個個都好有修養
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析

麽牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞