[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
即討KAI左

https://lihkg.com/thread/217999/page/1

辣殺宜家先瞓醒
即討KAI左

https://lihkg.com/thread/217999/page/1

辣殺宜家先瞓醒

再訓過 1:30AM叫醒ME
即討KAI左

辣殺宜家先瞓醒

辣殺先吾睡
想問14 15年開始係咪叫夢四 不過好似未聽過人咁叫
有無手足睇緊snooker
有無手足睇緊snooker

佑b應該有

反而我成日聽人叫 但得一年-6三冠我覺得未配叫做夢之隊囉

但係14 15個陣都近趨完美啵,暫時兩季8冠同哥狗頭兩季一樣

但係14 15個陣都近趨完美啵,暫時兩季8冠同哥狗頭兩季一樣

個年可以算係 但而家唔會叫係囉
返工好撚攰
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我
好彩me廢青
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

我番九龍塘 日日要630起身
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

咩工?
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

禾B
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

咩工?

唔想知
返工好撚攰

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

咩工?

PTGF

明呀
今日仲要趕住返屋企睇波

今晚睇唔到波啦
睇完波再返工好辛苦

你仲有我

咩工?

PTGF

jm 貢chur
Sandro Ramírez: "I hope I can help my team (Malaga) to win against Real Madrid, so Barcelona can win #LaLiga." Cope.
Sandro Ramírez: "I hope I can help my team (Malaga) to win against Real Madrid, so Barcelona can win #LaLiga." Cope.

教練即刻唔出你

仲有疤心

教練即刻唔出你

有鬥心更加出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞