[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇
睇完leftovers又要選擇困難症

未睇過true detective season1既話極度推介
不過只睇s1好了,Matthew 正到

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!
我無呢套先愛上Matthew

Btw

https://youtu.be/FdZRDHG07Bc

佢啲德州腔好性感

講起accent
你地有冇特登練accent?
想練成rp但係練極都唔似

成日喺街J人啲倫敦音

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

未睇過true detective season1既話極度推介

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

michael caine個accent好好聽

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多
近排套fargo第一集已經好撚掂

未睇fargo

仲有一個月就house of cards

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我反而覺得呢個look好型
鳩白有無睇卡繆
早排睇咗plague嘅話劇,又係

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

有冇philo入門豬推介呀
最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析

麽牙

有咩分別

前者好似文學,後者對一般人嚟講難好多

其實就睇你個人鍾意睇啲乜
然而對哲學嘅基本功好似要識下哲學史上一啲重要嘅人物 喺分析哲學同歐陸哲學都係咁讀㗎啦

只係我一直以來都係讀得好歐陸咁解

樓鹿毒完philo有咩做

之前揸機Part Time搵食 雖然而家唔算 但搵緊機會轉

香港讀呢啲科真係

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

成日喺街J人啲倫敦音

我好鍾意rp
搞到有時唔想睇美劇學壞
所以話,成班狗公,一有女就蒲哂頭

你掛住扑嘢唔上水

冇女
鳩白有無睇卡繆
早排睇咗plague嘅話劇,又係

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

有冇philo入門豬推介呀
最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析

麽牙

有咩分別

然而對哲學嘅基本功好似要識下哲學史上一啲重要嘅人物 喺分析哲學同歐陸哲學都係咁讀㗎啦

香港讀呢啲科真係

其實外國都碌柒,我有個手足係荷蘭讀Mphil嚟緊轉PHD去過cambridge開conference都話有PHD都好難搵教席。
啲moon post狗係咪睇足我地吹咁耐水呢

香港讀呢啲科真係

其實外國都碌柒,我有個手足係荷蘭讀Mphil嚟緊轉PHD去過cambridge開conference都話有PHD都好難搵教席。

咩major先
香港大專本身唔多啦

美劇我都睇好多
近排套fargo第一集已經好撚掂

未睇fargo

仲有一個月就house of cards

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

咪啦RP
真係以為自己貴族咩

利申我講英文似法國佬溝Cockney
所以話,成班狗公,一有女就蒲哂頭

你掛住扑嘢唔上水

冇女

巴禾子

香港讀呢啲科真係

咩major先
香港大專本身唔多啦

哲學囉就係,不過佢分析果邊嘅

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

印象中Michael Caine都cockney

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

聽過有人話想學蘇格蘭accent
有冇睇Dallas Buyers Club

mmc套成名作
但我睇佢既第一套係interstellar

Wolf of Wall Street配角

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

liverpool accent都好過癮

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

liverpool accent都好過癮

北少少已經好難聽
有時仲難聽過港式

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent

冇咩研究accent
只不過睇batman同kingsman覺得呢個人個口音好好聽
留意到有啲手足呢幾個鐘冇出聲搭唔到嘴
有冇睇Dallas Buyers Club

mmc套成名作
但我睇佢既第一套係interstellar

Wolf of Wall Street配角

早星期喺新加坡
有時返到間Apartment 望下部電視有HBO
仆街 有日做緊How to lose a guy in 10 days
十鳩幾年前嘅戲 Matthew McConaughey 咁撚靚仔
當年仲做緊偶像派

你地咁有文學修養,粗人點搭咀

職業無分貴賤
我master都係做侍應
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

唔係講笑,前年現實中識得幾個蝗迷,佢地成班話白伯仲係DSE 雞 考咗好多年dse

2015年的話又可以有幾多次呀

中場買人點睇?

中場到依家都覺得有少少關戰術事
鳩白可能係因為退化,但其他幾個中場我覺得係安蛇用得鳩
反而兩個世界級(泰亞高//維拉提)都未必買到
可以試下啲潛力新星再抽下先

維拉堤70m有機呱
Thiago bb chu
潛力新星: Ag Dso Rafinha alena samper?
Alena太細 samper定位係接busi
Dso is lw/lm 細佬玻璃

知識分子
1. 鳩白

職業無分貴賤
我master都係做侍應

你地又冇人傾工程傾archi, 傾art
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞