[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

平時見你講野 以為你讀緊幼稚園

蕃茄好波

有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

平時見你講野 以為你讀緊幼稚園

蕃茄好波

有冇人傾中學?
讀緊高雷

我讀九龍真光

我dgs

條裙成日走光,好煩
上圍又窄,我呢d大波妹氣都抖唔到
羅白好似上左150場了
有冇人傾中學?
讀緊高雷

我讀九龍真光

我dgs

條裙成日走光,好煩
上圍又窄,我呢d大波妹氣都抖唔到

成日比人彈bra帶
羅白好似上左150場了

今場又出佢,打死佢
一係坐後備,一係打到佢冇得抖
digne 對上一次出場係幾時
其實係傷左定點
其實係傷左定點

冇得出,對上一次好似係打老西後備入替打3中堅
連小明正選位都唔穩,佢又點會有得出
其實係傷左定點

其實佢都幾廢
虎撲足球4月26日訊 據《馬卡報》報道,西甲職業聯盟主席特瓦斯在接受採訪時對美斯的慶祝方式以及拉莫斯的鼓掌表示了看法。

對於美斯在德比後的脫衣慶祝,特瓦斯表示:「我沒說這個動作是不是挑釁,沒法評價,但他的動作就是相當於向皇馬的球迷鼓掌,這沒什麼影響,不像是扔水瓶或者什麼暴力事件,但我也不能保證他的動作沒有挑釁意味。」

當問到拉莫斯是否應該為他的行為受罰時,特瓦斯表示:「他不該因對比基做的動作受罰。在那種情況下球員們都非常激動,這種摩擦也是沒有害處的。」

而《馬卡報》也發起了一次投票:「你認為美斯在伯納烏的慶祝是一種挑釁嗎?」暫時有近四成的讀者認為是,六成讀者認為不是。

人無恥則無敵,希望快d停小花賽
虎撲足球4月26日訊 據《馬卡報》報道,西甲職業聯盟主席特瓦斯在接受採訪時對美斯的慶祝方式以及拉莫斯的鼓掌表示了看法。

對於美斯在德比後的脫衣慶祝,特瓦斯表示:「我沒說這個動作是不是挑釁,沒法評價,但他的動作就是相當於向皇馬的球迷鼓掌,這沒什麼影響,不像是扔水瓶或者什麼暴力事件,但我也不能保證他的動作沒有挑釁意味。」

當問到拉莫斯是否應該為他的行為受罰時,特瓦斯表示:「他不該因對比基做的動作受罰。在那種情況下球員們都非常激動,這種摩擦也是沒有害處的。」

而《馬卡報》也發起了一次投票:「你認為美斯在伯納烏的慶祝是一種挑釁嗎?」暫時有近四成的讀者認為是,六成讀者認為不是。

無恥則無敵,希望快d停小花賽

無恥則無敵,希望快d停小花賽

挑你咪挑你
Despite the defender's contract expiring in 2018, Barcelona are willing to sell Jeremy Mathieu (33) after the end of this season. [SPORT]

阿姆斯特丹球場改名叫告魯夫球場
Despite the defender's contract expiring in 2018, Barcelona are willing to sell Jeremy Mathieu (33) after the end of this season. [SPORT]

賣到煙走既 巴post一人一件煙剷波衫

諗左好多年點解Amsterdam ArenA 要兩個大楷A
其實係傷左定點

其實佢都幾廢

放Grimaldo 買Digne係疤至撚弱智嘅決定之一
留Mathieu踢Bartra係另一單
其實係傷左定點

其實佢都幾廢

放Grimaldo 買Digne係疤至撚弱智嘅決定之一
留Mathieu踢Bartra係另一單

我覺得後面個單戇鳩啲

賣到煙走既 巴post一人一件煙剷波衫

我自己印 懷念煙王
Grimaldo都幾玻璃
又傷

仲有巴B
魯營遲早叫美斯

明明有3個

明明有3個

ArenA 有兩個A 囉

明明有3個

ArenA 有兩個A 囉

唔好問喇
當年㹕鄑粊矜毖djsghsjfkk:**.^@…'&;*'*'#:*:*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞