[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

諗多左,佢班所謂後備猜波仲爽過我地

希望佢地永續佩雷斯,光頭佬

佩雷斯先係佢地成功關鍵

咪又係靠越位入波先贏馬體,黑哨先贏拜仁,運氣終有一日會用完

就算唔計運,佢地呢家的確係我地之上

係 認同 佢後備仲勁過正選

痴線,佢地來來去去都係得一招,真係唔覺勁過巴

巴連一招都冇
加油拉科

算la 拉科喎
又入
isco好勁

佩雷斯先係佢地成功關鍵

巴連一招都冇

大大個ag擺係度,無招勝有招
多仔反cup
拜仁,on76
拜仁,on76

拿姆
話Dso好扭,似小白果啲唔該睇多幾場isco
isco先係新小白,好扭(連小白都話西班牙國家隊係佢接班)

Dso果種扭真係西甲中游料
加油拉科

算la 拉科喎

可能輕敵呢

要ko皇都唔會係呢隊垃圾啦
上半季靠賴恩巴布一個打晒,冬天還返畀土超就開始收皮
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵

一招?你睇多幾場90分鐘賤種啦
睇精華就覺得佢地得一招既
佢地係好撚多招
如果皇狗肯唔出屍朗佢地可以有超多招數
攻得入就猜到你暈
攻唔入就臨尾燒味
反擊又得
再者果d所謂後備勁,其實都係得isco,james

阿辛斯奧踢多季先再講

華斯基斯,高華錫,干查奧,拿祖
再者果d所謂後備勁,其實都係得isco,james

阿辛斯奧踢多季先再講

華斯基斯,高華錫,干查奧,拿祖

高華錫勁撚到仆街
阿辛斯奧都係

你好明顯無咩點睇波
高華錫有幾勁到仆街,踢國米時已經多甩漏,皇馬打單防中靠佢就含啦
唔使喺巴post吹奏對家啦
拉科追返球

大屠殺開始 頭先巴都係

腎仔fans

聽上癮
土方不如你睇下佢地扣左d越位剩幾多分啦
阿狗真-6
土方不如你睇下佢地扣左d越位剩幾多分啦

唉屌 我地對貝betis 個球
高華錫國米時期有排係一鳴驚人ge,但話佢勁撚到仆街就
咁ag都勁撚到仆街啦
如果皇狗肯唔出屍朗佢地可以有超多招數
攻得入就猜到你暈
攻唔入就臨尾燒味
反擊又得

收起bb仲好 c專做finisher有用嘅
山狗比人怒扔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞