[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
最靚係sponsor個字

鳩白點睇下季組軍
買咩人清咩人

買人前應該要搵個好教練
最靚係sponsor個字

如果係阿里巴巴咪仲衰
如果想睇有關奧登嘅評價,記得睇Joseph Brodsky篇To please a shadow,收錄左係佢果本less then one
鳩白點睇下季組軍
買咩人清咩人

右閘-馬里奧費南迪斯,巴西國腳,夠高,扭得,跑得
中堅-Jorge Meré
中場-諗唔到

中堅居然唔吹奏laporte
鳩白點睇下季組軍
買咩人清咩人

中場-諗唔到

同stones同一類
鳩白點睇下季組軍
買咩人清咩人

中場-諗唔到

成撚日傷,好撚難攪啫
教練換冰個好呀9白?
教練換冰個好呀9白?

朗奴鳩文啦屌
Radiohead好難入口

聽coldplay算

講真大眾口味其實先最危險

Creep勉強ok

梗係聽paranoid android//kid a果類啦
夠晒聽覺衝擊

ok computer最撚正
https://www.youtube.com/watch?v=KVMyXDsadLQ

老老柒柒,英倫BAND嚟講,論風格變化,只有RADIOHEAD先可以同撩柯打班友置啄

禾feel到有手足叫我牙

suede the best

睇你用乜用評核標準,Suede係有變化,但變得愈來愈商業,我唔覺我呢個係好嘅傾向,但撩柯打(Joy Division) 起碼有三期變化

點睇muse
https://www.youtube.com/watch?v=KVMyXDsadLQ

老老柒柒,英倫BAND嚟講,論風格變化,只有RADIOHEAD先可以同撩柯打班友置啄

睇你用乜用評核標準,Suede係有變化,但變得愈來愈商業,我唔覺我呢個係好嘅傾向,但撩柯打(Joy Division) 起碼有三期變化

點睇muse

好悶好商業

點睇muse

好悶好商業

maroon5

點睇muse

好悶好商業

maroon5

呢個pop都我都頂唔順

點睇muse

好悶好商業

maroon5

呢啲真係算罷啦,妹妹仔會鍾意嘅

點睇muse

好悶好商業

舊歌好撚正喎
time is running out, uprising個堆
近排聽nirvana同arctic monkeys
教練換冰個好呀9白?

朗奴鳩文啦屌

佢教華西災難級
一有鳩白變左音樂台
我依家聽多左LOCAL
米奇老味神奇屋//Elf//Huh//David Boring//粉紅A//AMK果類
一有鳩白變左音樂台

改番舊名啦
教練換冰個好呀9白?

朗奴鳩文啦屌

佢教華西災難級

呢兩年ok又係名宿又熟巴塞戰術
ok嘅應該
一有鳩白變左音樂台

可以係文學台
一有鳩白變左音樂台

改番舊名啦

你叫我?
四月尾了,英國仲落緊雪
教練換冰個好呀9白?

朗奴鳩文啦屌

佢教華西災難級

呢兩年ok又係名宿又熟巴塞戰術
ok嘅應該

Oscar gracia幾好,至少熟告魯夫套野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞