[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
望住賤種班後備真係好撚葡萄 勁之餘仲要多選擇
Isco James Asensio Kovacic Morata
再望返疤狗班後備 又廢選擇又少
AG D.suarez paco
一比真係輸撚哂
大家號召力咁高咁大 點解人地執哂靚野 疤狗就執水貨

膠層問題姐 人地識買後又會升下青訓咁
我地咪久唔久賣下青訓再買下垃圾咁

No la 人地青訓仲少過我地 只係人地買d後生真係幾掂

純粹戰術踢法問題,疤狗唔識用亂買姐,呢班人去賤種肯定都岩踢架

唔好再講了,加埋入左4球佢地已經要不斷翻睇場沒搵位挑剔ag/paco了

百屌成才
Isco James Asensio Kovacic Morata
一比真係輸撚哂

純粹戰術踢法問題,疤狗唔識用亂買姐,呢班人去賤種肯定都岩踢架

唔好再講了,加埋入左4球佢地已經要不斷翻睇場沒搵位挑剔ag/paco了

百屌成才

成才又太誇啦屌你
唔肯面對事實,只係識單單打打,自欺欺人
唔肯以事論事,只係識用埋啲垃圾比喻人格謀殺

咪係成班自大撚

季尾證明一切

棄聯保國

棄國保甘
70m入賭撚AG根本就係錯
之前Zubi又唔肯一炮過簽Asensio之後俾皇搶左
又簽Douglas呢d垃圾

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧
杜拉格斯得啖笑
真馬根本後備果班仲勁過正選

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧

阿辛斯奧勁好多,核心料黎
一比真係輸撚哂

百屌成才

咁就成材,會唔會太誇
虎撲足球4月27日訊 巴薩在今天凌晨的西甲聯賽中主場7-1大勝奧薩蘇納,賽後主帥恩里克分析了這場勝利:「我覺得這場比賽球隊發揮不錯,特別是在對方扳回一城之後,我們加快了比賽節奏,終結了懸念。當時是球隊全場最危險的時候,不過我們的球員們很快證明瞭自己有擴大比分的能力。今天許多替補球員獲得了出場機會,這對於球隊在聯賽最後階段來說是個好消息。」
本場比賽安德烈-戈麥斯梅開二度,對於自己的愛將戈麥斯,恩里克評價道:「今天戈麥斯打進了兩個進球,第一個進球還是有一定難度的。無論外界怎麼批評戈麥斯,我都還是那個觀點:戈麥斯有著巨大的潛力。他可以踢很多個位置,現在戈麥斯才發揮了三成功力,你們想想他如果百分之百發揮該有多麼可怕。他需要調整自己的心態,不過他在世界上最好的俱樂部,他也是一個自我要求嚴格的球員,戈麥斯將會證明自己的能力。」、
對於馬斯切拉諾的進球,恩里克評價道:「我非常高興,馬斯切拉諾的貢獻不需要用進球來說明。看台上球迷要求馬斯切拉諾去罰點球,我覺得馬斯切拉諾的點球質量非常高。」

班妒忌AG靚仔好波既haters去晒邊
一比真係輸撚哂

點解仲係有人咁固執
個人能力去唔到果個級數就去唔到
唔係一句「戰術踢法」就做到藉口
佢地要做啲野只係基本野,但波都可以控唔掂關戰術關體系咩事⁇
Isco有能力扭三個,佢係邊隊都有能力扭。
Ag無能力既話,佢係邊隊都無能力。

我正正係一個睇華倫睇得好多既人
佢地以前係華倫既表現根本唔算突出
Paco只係得一飯tap in
Ag有遠射,推順左扭到下波,但一俾人緊迫就柒下柒下

同皇狗俾中場俾人緊迫仲可以轉埋身,係兩個級數

係級數問題,唔係踢法問題
班妒忌AG靚仔好波既haters去晒邊

迷ag黨名單
1.夜喇收皮啦

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧

救世黎講今年蘿白都好襟洗
關鍵時候都有貨交
我睇好多波 蘿白唔會差過佢
迷ag黨名單
1.夜喇收皮啦

2.山

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧

關鍵時候都有貨交

我睇好多波

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧

關鍵時候都有貨交

唔同類型?
蘿白子偏向綠葉型
Asensio核心型
雷加利斯 順利擊敗 拉斯彭馬斯 後,不敵 巴塞隆拿 的榜尾球隊 奧沙辛拿 正式宣佈護級失敗,提前4輪確認降班西乙。

疤狗又搞到人降班

無品
拉仔最近

希望keep到季尾
我有時真係好憎大炒啲垃圾隊

之後總有一班柒頭球迷+傳媒+高層再對垃圾抱有希望

我撐你 樓上成班我唔撚理佢假膠定真on9
歐聯出局 聯賽輸住 炒場包尾就係到打飛機
仲話乜撚比機會
比機會係比新仔 比青訓 唔係比ag呢d垃圾
仲串翻你轉頭 on撚柒鳩

有蘿白頭走去簽阿辛斯奧

關鍵時候都有貨交

唔同類型?
蘿白子偏向綠葉型
Asensio核心型

有mn就唔駛咁多核心啦
蝗狗前場要餵波先識踢已經唔同
唔肯面對事實,只係識單單打打,自欺欺人
唔肯以事論事,只係識用埋啲垃圾比喻人格謀殺

講中左佢地駁撚到?
AG已經唔關戰術問題啦
波都控唔到點幫你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞