[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

architecture

Me諗緊engine or archi好 jupas late application就完
You之前cu?

archi冇前途,你engine grad完做grad e都19~20k起跳,過3年甩左個a, 都25以上,archi你起步點係master grad, 做個aa先得果22k左右,香港則師牌全世界最難考咁濟,你預5~10年考啦,考完先得果40k起薪,除非你唔等錢使,好有抱負好鍾意archi, 我勸你都係咪搞

Thanks巴禾子
想問下咁你點解當初讀archi? Interest?

我都係cu,提提巴打archi同engine個收分差好遠

Yes 上年係meet到 今年唔會無啦啦上升掛

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

Me諗緊engine or archi好 jupas late application就完
You之前cu?

archi冇前途,你engine grad完做grad e都19~20k起跳,過3年甩左個a, 都25以上,archi你起步點係master grad, 做個aa先得果22k左右,香港則師牌全世界最難考咁濟,你預5~10年考啦,考完先得果40k起薪,除非你唔等錢使,好有抱負好鍾意archi, 我勸你都係咪搞

Thanks巴禾子

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

過台灣讀

You之前cu?

Thanks巴禾子

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

過台灣讀

屌台妹

Thanks巴禾子

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

過台灣讀

屌台妹

去比台狗屌

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

過台灣讀

屌台妹

去比台狗屌

格劍
班mk真係痴線架
今日無帶叉電線返工
睇黎收工個陣應該差唔多爆post

你想quit u?

No 想諗清楚想讀咩姐

過台灣讀

屌台妹

去比台狗屌

格劍

屌台狗屎眼
有冇人傾中學?
讀緊高雷
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

平時見你講野 以為你讀緊幼稚園
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup

笑撚咗
伊拉克一名男童被極端組織「伊斯蘭國」(IS)綁架兩年,全因為其父給他取了阿根廷球王美斯(Messi)的名字。
現年5歲的雅茲迪族男孩美斯,2014年與母親和一名姊妹在辛賈爾(Sinjar)家中被綁架並勒索贖金。美斯家人無力支付贖金,三人結果被禁錮兩年才獲救,目前住在杜胡克(Dohuk)的難民營。
美斯的父親表示,IS成員指「美斯」是「異教徒」名字,迫他妻子將兒子改名哈桑(Hassan)。他說兒子獲釋後性情大變,變得沉默寡言,以往愛踢足球,現在卻鍾情玩具槍。
當地記者以美斯稱呼男孩時,男孩只懂搖頭,顯示他仍有心理陰影,擔心被IS成員報復。
Barcelona are interested in Ajax player Davinson Sanchez (20). Ajax would let him leave for 25M [ser]

山神回歸
有冇人傾中學?
讀緊高雷

我讀九龍真光
伊拉克一名男童被極端組織「伊斯蘭國」(IS)綁架兩年,全因為其父給他取了阿根廷球王美斯(Messi)的名字。
現年5歲的雅茲迪族男孩美斯,2014年與母親和一名姊妹在辛賈爾(Sinjar)家中被綁架並勒索贖金。美斯家人無力支付贖金,三人結果被禁錮兩年才獲救,目前住在杜胡克(Dohuk)的難民營。
美斯的父親表示,IS成員指「美斯」是「異教徒」名字,迫他妻子將兒子改名哈桑(Hassan)。他說兒子獲釋後性情大變,變得沉默寡言,以往愛踢足球,現在卻鍾情玩具槍。
當地記者以美斯稱呼男孩時,男孩只懂搖頭,顯示他仍有心理陰影,擔心被IS成員報復。

isis好似出名多巴狗
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup

戒左奶?
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup

冇playgroup會call spring
有冇人傾中學?
讀緊高雷

我讀九龍真光

我dgs

isis好似出名多巴狗

疤 = 犯眾憎狗賊
皇 = 正義刑警
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup

冇人會好似你咁唔除帽咁戇鳩
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

playgroup

冇人會好似你咁唔除帽咁戇鳩

冇人會要隻臭雞唔放手
有冇人傾中學?
讀緊高雷

Me小學渣

蕃茄好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞