[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
近排睇緊leftovers

近排無乜電影令我特別深刻
對上兩套係la la land同
manchester by the sea

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多
近排套fargo第一集已經好撚掂

未睇fargo

仲有一個月就house of cards

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇
睇完leftovers又要選擇困難症

未睇過true detective season1既話極度推介
不過只睇s1好了,Matthew 正到

哇屌你老母
mmc型到我諗返都扯扯地
近排開始睇song of ice and fire

書寫得正過劇 啲人係咁講

但係條仆街肯出book 6未
5月中sub番1個月netflix睇hoc同iron fist

terrarium 算
屌我翻版都係咁話

Netflix如果唔係少劇,我會長期sub
痴撚線推我咁快但成個post變撚左音樂台
音樂台-->學術台-->影視台

唔講咁多了 廢事比班mk屌

好過之前屌叫春台
痴撚線推我咁快但成個post變撚左音樂台

仲有學術同影視

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

未睇過true detective season1既話極度推介

仆街!!!呢套係我至愛

好過之前屌叫春台

好過
5月中sub番1個月netflix睇hoc同iron fist

terrarium 算
屌我翻版都係咁話

Netflix如果唔係少劇,我會長期sub

netflix唔算少啦
hbo
如果唔係睇波個plan包埋都唔會sub hbo

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!
我無呢套先愛上Matthew

Btw

https://youtu.be/FdZRDHG07Bc

幾個鐘推爆上個post再加新post十幾頁真係應該得上次6-1先做到
所以話,成班狗公,一有女就蒲哂頭

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

鳩白有無睇卡繆
早排睇咗plague嘅話劇,又係

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

有冇philo入門豬推介呀
最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析

麽牙

有咩分別

前者好似文學,後者對一般人嚟講難好多

其實就睇你個人鍾意睇啲乜
然而對哲學嘅基本功好似要識下哲學史上一啲重要嘅人物 喺分析哲學同歐陸哲學都係咁讀㗎啦

只係我一直以來都係讀得好歐陸咁解

樓鹿毒完philo有咩做

之前揸機Part Time搵食 雖然而家唔算 但搵緊機會轉
所以話,成班狗公,一有女就蒲哂頭

你掛住扑嘢唔上水

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感
近排睇緊leftovers

近排無乜電影令我特別深刻
對上兩套係la la land同
manchester by the sea

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

睇緊新一季,個個星期追緊
有冇睇Dallas Buyers Club

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

早排戲院做£1舊戲 睇咗套Amistad
好嫩口 戀愛了
有冇睇Dallas Buyers Club

mmc套成名作
但我睇佢既第一套係interstellar

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent
你地有冇特登練accent?
想練成rp但係練極都唔似

美劇我都睇好多

未睇fargo

Prisonbreak

呢套又係留名待睇
好多劇未睇

仆街!!!呢套係我至愛

我身邊無人睇!!!

Btw

佢啲德州腔好性感

講起accent
你地有冇特登練accent?
想練成rp但係練極都唔似

你唔係外國住點練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞