[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
連motoya去華西都打返起

Montoya係我眼中已經係廢物黎,咁都打得起真係

壓力問題,好多人踢大隊唔掂,踢二三線反而幾好
ag,paco都似係呢d

你睇下1415年打psg第一回合
你會見到montoya同宜家AG係冇分別

佢巴塞生涯最後幾場,我都忍唔住屌佢
講到隔離賤種後備好勁,佢地咪又係一樣屌鳩bale, 占士,佢地有冇能力?,但如果真係黎疤係咪都岩踢先?
d假膠ag撚真係好撚柒煩
唔明你真係鍾意巴塞點會假膠得落佢
完全係垃圾一件 毫無作用

煩咪唔好睇唔好覆囉,下下都要講到懶係嬲懶係激動咁做乜鳩,不嬲好就讚衰就彈架啦,安歷基夠鳩夠廢啦,咪又係有人撐

狗竇無得唔入黎 安歷基友之前有貢獻咪有人撐
ag有乜撚貢獻咁巴閉

起碼可以做戰靶比你地瀨落去呀,明明季初影帝表現都係同ag一鳩樣,咪又係剩係對準ag, 根本今季除左小白同拉仔,中場個個都係咁廢

影帝我知佢咩能力 知佢可以做到乜
知道佢個下廢只係狀態唔好可以調整
ag我長期穩定地廢 已經唔係狀態可以解釋到

煩咪唔好睇唔好覆囉,下下都要講到懶係嬲懶係激動咁做乜鳩,不嬲好就讚衰就彈架啦,安歷基夠鳩夠廢啦,咪又係有人撐

ag有乜撚貢獻咁巴閉

起碼可以做戰靶比你地瀨落去呀,明明季初影帝表現都係同ag一鳩樣,咪又係剩係對準ag, 根本今季除左小白同拉仔,中場個個都係咁廢

影帝我知佢咩能力 知佢可以做到乜
知道佢個下廢只係狀態唔好可以調整
ag我長期穩定地廢 已經唔係狀態可以解釋到

所以佢只可以只係後備料,而且唔可以打防中,但只係安歷基下下出佢正選防中出醜
講到隔離賤種後備好勁,佢地咪又係一樣屌鳩bale, 占士,佢地有冇能力?,但如果真係黎疤係咪都岩踢先?

我覺得佢班後備,唔計沾屎舊垃圾
高華isco阿辛斯奧,呢3個啱踢
DSO 5M買番黎,唔會水得去邊
做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

其實dso有段時間狀態幾好 不過之後主場正選出佢之後失分就雪左

人地全副選同我地全副選不嬲差天共地
由哥狗年代一隊不嬲keep住20個人到,副選大部分係b隊
但最重要有戰術搭救,我就睇唔到安歷基有咩戰術

時勢做英雄姐 的確b隊青年隊冇可能同哥狗個陣比
咁哥狗個隊副選係贏哂近代足球喎

借走samper係咁用ag 齋呢樣已經夠屌爆佢

仲有借走埃及換paco

james 都垃圾

你弱智夠未,賤種皇十個有九個只係屍朗含撚狗
為左吹奏到屍朗天下無敵永遠形容到其他人垃圾一樣

賓斯馬勁Paco二十倍佢地屌得仲勁過Paco啦
你要睇皇狗班人既能力,係睇皇狗既波,唔係睇埋賤種球迷留言呀

你要睇皇狗班人既能力,係睇皇狗既波,唔係睇班賤種球迷留言呀

你要睇皇狗班人既能力,係睇皇狗既波,唔係睇埋賤種球迷留言呀

呢樣真
班中場全球最強都比佢踩到二流水平

咁撚樣都要打得返起⁇華西排第幾呀⁇
係勁就唔會意甲都打唔掂啦

你地為拗而拗都事實都扭曲,我真係服撚左你地
賓周馬話就話打射手位,佢咪又係不停拉邊,出波,墜後做比丙朗。呢d跟本唔係數據睇撚到

Montoya係華西正選同你個論調冇咩關係wo

ag有乜撚貢獻咁巴閉

有啲人廢係態既問題,有啲人廢係級數既問題
而且廢都有分程度...
蘇9無態果時會好廢,但佢仲可以衝擊下對方後防
幫手「得」住人地中堅,都叫有戰術作用
Paco十腳撻Q一腳中龍,隱形,控波差,無身位,無速度,無技術。

james 都垃圾

沾屎要打嘅係美斯個位,但技術差9皮

華西正選代表垃圾囉
係勁就係上半版球隊做正選啦屌
呢家隊華西唔係十年前華西呀
Jeremy Mathieu doesn't want to leave Barça and wants to play out his contract until 2018 with an optional year (number of games played) [md]

@肥豬王
@Q

大佬,你咪又係一樣吹奏佢地個高華錫拍得住美斯
呢幾年國米亂到飛起,係到今季先打返起
上季+季初干度比亞都係鳩屎,中段大爆發帶領隊波主場7連勝,除左伊卡迪外佢係另一核
見到拜狗咁,巴狗快d搶番泰亞高啦
當然motoya唔會係一線右閘

大佬,你咪又係一樣吹奏佢地個高華錫拍得住美斯

我話佢踢法同美斯似呀
都係中圈開始爆呀,我幾時有話拍得住美斯⁇
究竟你地係全心老屈定理解能力低⁇
而且佢的確係有中圈開始爆人再分波既能力
而全個西甲以我觀察除左美斯就係得佢有呢個能力
係事實,唔係吹
有人講DsoAgPaco以前點勁點勁就真係吹
我有睇華倫黃潛,佢地係西甲上半版料,但唔係豪門料。

ag有乜撚貢獻咁巴閉

有啲人廢係態既問題,有啲人廢係級數既問題
而且廢都有分程度...
蘇9無態果時會好廢,但佢仲可以衝擊下對方後防
幫手「得」住人地中堅,都叫有戰術作用
Paco十腳撻Q一腳中龍,隱形,控波差,無身位,無速度,無技術。

paco同ag我就擺明當佢地係後備料,同唔到正選比,而且位置擺撚錯,今季所有中場都發揮唔到,佢地2個係唔夠班架,但我唔認為責任剩係出係佢地2個身上喎

華西正選代表垃圾囉
係勁就係上半版球隊做正選啦屌
呢家隊華西唔係十年前華西呀

岩 所以我話李城全隊都係垃圾 係勁就唔洗打英超十幾個隊啦 垃圾到歐聯八強姐 乜而家睇人係睇佢隊波排第幾架咩 咁ag一定好勁啦 西甲最頂仲咁多機會
當然motoya唔會係一線右閘

不嬲唔覺佢一線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞